2789
عنوان

قدیمی شده؟؟+عکس

324 بازدید | 8 پست

بچه ها این مدل شلوار به نظرتون قدیمی شده یا ن

تعداد رای : 67
نظرسنجی
قدیمی شده
18
26%
قدیمی نشده
37
55%
🥴😎بزار نتیجه ها رو ببینم
12
17%
مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

قدیمی دیگه معنا نداره ماالان مدل آستین لباسامون مال دهه پنجاهه هرچی دوس داری بپوش گلم

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

همین قبل عید همه شلوار پارچه ای های رسمی اینجوری بود تو معازه ها

من این مدلو دوس دارم گفتم یکیشو بگیرم بعد گفتم قدیمی نشده باشه

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
قدیمی دیگه معنا نداره ماالان مدل آستین لباسامون مال دهه پنجاهه هرچی دوس داری بپوش گلم

فدات😘

اینا مدن 

کدوما .امسال مام استایل مده یکیشو گرفتم ولی این مدلم دوس دارم