2777
2789
عنوان

قدیمی شده؟؟+عکس

323 بازدید | 8 پست

بچه ها این مدل شلوار به نظرتون قدیمی شده یا ن

تعداد رای : 67
نظرسنجی
قدیمی شده
18
26%
قدیمی نشده
37
55%
🥴😎بزار نتیجه ها رو ببینم
12
17%
مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدیمی دیگه معنا نداره ماالان مدل آستین لباسامون مال دهه پنجاهه هرچی دوس داری بپوش گلم

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
همین قبل عید همه شلوار پارچه ای های رسمی اینجوری بود تو معازه ها

من این مدلو دوس دارم گفتم یکیشو بگیرم بعد گفتم قدیمی نشده باشه

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
قدیمی دیگه معنا نداره ماالان مدل آستین لباسامون مال دهه پنجاهه هرچی دوس داری بپوش گلم

فدات😘

فدات😘

❤️

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
اینا مدن 

کدوما .امسال مام استایل مده یکیشو گرفتم ولی این مدلم دوس دارم