2777
2789

دوست صمیمیم ک ۱۴ ساله باهم رفیقیم این حرفو امروز بهم زد..تازه عقد کردن شوهرش رفیق بازه واسه این اصلا وقت نمیزاره خسته شده طلاقم نمیتونه بگیره میخواد عقده هاشو اینجوری خالی کنه...چقد یه پسر می‌تونه نفهم باشه ای خداااا😭

فقط خودتی ک زیر سئوال میری 

نمیتونی زندگی کنی جور و پلاستو جم کن برو و باور یکیو خراب نکن فقط 

بای

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب الان چه ربطی به شما و مهمتر چه ربطی به ماداره

خب که چی

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

منم ی دوست اینجوری داشتم هرچقدم نصیحت کردم بی فایده بود دوستیمو بهم زدم

کاربری قبلیم پاش پاش شد😅من به اون لک لک پدرسگ گفتم منو سوئد پیاده کنه،دهنشو باز کرد که بگه باشه افتادم اینجا😅 ی حسی بهم میگه در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😂

خیلی شنیدم ولی این یه نوع سرپوش گذاشتن روی حس گناهشه

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز