2777
2789
عنوان

دلم گرفته

79 بازدید | 8 پست

قبلا یعنی پارسال عاشق یه آقا شدم بعد به دلایلی ترکم کرد بعد از اون یه آقای دیگه اومد تو زندگیم این دومی رو خیلی دوسش دارم ولی نمیدونم چرا گاهی وقتا میرم پروف اولی رو نگا می کنم دوس دارم بهش پیام بدم هم دوس دارم گاهی وقتا در حد احوال پرسی پیام بدم هم یه حس عذاب وجدان دارم حس گناه که نکنه حرف زدن با این آقا حتی در حد احوال پرسی خیانت به عشق فعلیم باشه ولی خب گاهی وقتا نمیدونم چرا لعنتی میاد تو فکرم نمیدونم...

خواهشاً این کار رو نکنید چون برای یکی از بستگان همین موضوع پیش اومد و عواقب اصلا خوبی براش نداشت لطفا همسر سابق تون رو فراموش کنید عکس هاش رو پاک کنید شماره ش و هر چیزی که میتونه شما رو یاد گذشته ش بندازه رو از بین ببرین..... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه دومی رو واقعا دوست داری به هیچ وجه به اولی فکر  نمیکردی! دوستم این اشتباهو نکن پیام ندی یه وقت اینجوری هر دو رو از دست میدی! ممکنه اولی دوباره سر کارت بزاره

رل بود

ازدواج کرده بود بعد دوست پسر سابقش بهش پیام داده بود تا فقط در حد چت باهام دیگه باشن چون خیلی دلش واسش تنگ شده و اگر چت نکنه خودش رو میکشه این فامیل ما هم قبول میکنه بعد چند ماه به  پسره پیام میده پسره هم یواش یواش پيام های  عاشقانه می‌فرسته  فامیل ما هم به خاطر اینکه دل پسره رو نشکنه میگه اشکال نداره که منم بهش بگم عزیزم (در صورتی که بنده خدا قصدش خیر بوده و فکر نمی‌کرد پسره آنقدر ذات کثیفی داشته باشه) پسره هم تا میتونه مدرک جمع میکنه و از همون مدارک شروع میکنه به اخاذی کردن از این فامیل بخت برگشته ما که اصلا دوست ندارم بگم چه کار هایی باهاش کرد...... 

ولی خداروشکر شوهرش خیلی مرد خوبی بود و پشت زنش رو خالی نکرد و تونستن از پسره شکایت کنن