2777
2789
عنوان

راز پوست من

1226 بازدید | 23 پست

نوجوان که بودم به شدت جوش جوشی بودم یک عدد جوش جوشی بداز اونا که پیشونیشون با جوش فرش شده صدتا دکتر عوض کردم صد تا محصول استفاده کردم یک باریه جای شنیدم واسه خشک کردن صورت از حوله استفاده نشه چون میکروب ها تو پرز حوله جمع میشه منم حوله انداختم بیرون صورتم با دستمال کاغذی به صورت ضربه ای میزدم خشک میکردم وبه دستور دکتر داروخانه تمام داروها گذاشتم کنار وفقط آبرسان وضد آفتاب به طرز معجزه آسایی صورتم صاف صاف شد والان بجز ماسک های خونگیم روز بعد از شستن صورتم گلاب میزنم خشک که شد آبرسان وبعد ضد آفتاب حتا تو خونه شب باز میشورم آبرسان ودور چشم وگاهی شب ها آلوئورا میزنم 

یکی تیشه بگیرید؛ پیِ حفره زندان… چو زندان بشکستید؛ همه شاه وُ امیرید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عه من دکتر پوست نوبت گرفته بودم دو روز دیگه

گاهی وقتا بایدیه نقطه بذاری.."بازشروع کنی،بازبخندی،بازبجنگی"☺️💪باز بیفتی ومحکمتر پاشی!🙃گاهی بایدیه لبخندخوشگل😃به همه تلخیا بزنی وبگی:مرسی که یادم دادین🤓به خودم تکیه کنم🤗
کرم دور چشم چی خوبه خانما

من الیوکس استفاده میکنم ب پیشنهاد مشاور داروخونه

گاهی وقتا بایدیه نقطه بذاری.."بازشروع کنی،بازبخندی،بازبجنگی"☺️💪باز بیفتی ومحکمتر پاشی!🙃گاهی بایدیه لبخندخوشگل😃به همه تلخیا بزنی وبگی:مرسی که یادم دادین🤓به خودم تکیه کنم🤗
چه ماسکی میزاری؟ 

من همیشه ماسک های خانگی میزارم از ماسک گل انار گرفته تا ماسک نشاسته وچای ترش ماسک نشاسته وماسک آرد برنج 

ضدافتاب مهمترین چیزه حتی تو خونه حتی وقتی افتاب نیست

آره ضد آفتاب من قبلا فقط بیرون میزدم الان حتا تو اتاقم میزنم واقعا پوستم بهتر شده