2777
2789

سلام مامانا من بچم ۳ ماه و خورده ایه

همش دغدغه شده برام که بچم شیر میشه؟؟؟؟شیر خوب میخوره

ترخدا بگید بچتون رو میانگین چندبار در روز شیر میدید و هربار چند دقیقه؟؟؟؟

بخدا همش عذاب وجدان دارم که نکنه من برا بچم کم کاری میکنم دارم دیوونه میشم

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

دوازده بار ۱۰ دقیقه

پسر قشنگم دختر نازم بی صبرانه منتظرتونم❤❤ من ریخته ام در رگ تو شیره جان هی چرخ بزن در من و دل را بتکان این هم نفسی عجب صفایی دارد در پیکر من ۳ قلب دارد ضربان🧡🧡🧡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب من میانگین ۸ بار در روزه هربار ۲۰ دقیقه تقریبا 

به نظرتون سیر میشه؟؟؟

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
دوازده بار ۱۰ دقیقه

سیر میشه؟؟نینیت چندوقتشه؟؟چند کیلواا؟؟؟اگه میتونی بهم بگو بخدا جنون گرفتمه

تنها روشی که میتونی بفهمی بچه ات سیر میشه یا نه، وزنگیری مناسب اونه، نه گریه 

گریه میتونه بخاطر درد باشه یا دلتنگی، خواستن بغل 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
ی وعده در روز شیر خشک بده ک مطمن بشی سیر میشه

نمیخوره بدبختی منه از وقتی از چهله دراومد شیرخشک رو نخورد و پسش زد

تنها روشی که میتونی بفهمی بچه ات سیر میشه یا نه، وزنگیری مناسب اونه، نه گریه  گریه میتونه بخاط ...

خب بخاطر کرونا حتی نمیتونم ببرمش بهداشت فقط موندم منتظر تاریخ واکسنش ک برم از دلهره داغونم 

همش ترس دارم نکنه بچم وزن نداشته باشه

وقتی دنیا اومد ۳و ۳۰۰ بود الان برا بچه استاندارد به نظرتون باید چقد باشه؟

وا ...آنقدر نگران نباش بابا ...شما هر دو ساعت هر مقدار شیری که میخوره بهش بده گشنش باشه گریه می‌کنه دیگه چرا خودتو اذیت می‌کنی...بعدم اگر زیادی بخوره پس میاره دختر من این طوری بود

خانوم هستم از اسم  رسول خوشم میاد 😊
من پنج دقیق ول میکرد ولی همش اویزون بود

وزن میگرفت؟؟؟

خب بخاطر کرونا حتی نمیتونم ببرمش بهداشت فقط موندم منتظر تاریخ واکسنش ک برم از دلهره داغونم  هم ...

داخل کارت واکسن هست، سن و وزن، باید نزدیک خط سبز رنگ باشه

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
وا ...آنقدر نگران نباش بابا ...شما هر دو ساعت هر مقدار شیری که میخوره بهش بده گشنش باشه گریه می‌کنه ...

بچه منم همینطوره چون الان چندردزه پس نمیده شیر رو بیشتر نگران شدم

اخه من خوابم خیلی سنگینه شبا که میخوابیم تا ۶ یا ۷ ساعت شایدم بیشتر بیدار نمیشم

بعد بچمم اصلا بیدار نمیشه تا وقتی که بیدارش نکنم

اینا همش بیشتر نگرانم کرده که نکنه قندش بیفته دوراز جون

بخدا ساعت تنظیم میکنم هرکار میکنم بیدار نمیشم

داخل کارت واکسن هست، سن و وزن، باید نزدیک خط سبز رنگ باشه

من بچم همش رو خط زرده یه خط پایین تر از خط سبز از تولدش تا الان البته سوم واکشن ۴ ماهگی داره خداکنه بچم وزن گرفته باشه