2777
2789
عنوان

میهمانی خدا🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 4034 بازدید | 621 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام روزتون به خیر شرمنده دیرشد @velam     روز بیستو ششم20 روز بیستو هفتم21 روز بیستو ...

مرسی عزیزم خداقبول کنه😘🌸

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
سماجان نمیدونی چقد بااین پیامت حس خوبی بهم دادی عزیزم خیلی خوش حال شدم خداروشکر که تونسیم کنار هم قر ...

اگه قابل باشم حتما یک دنیااا ازت ممنونم عاقبت بخیر بشی ان شاالله ❤❤❤❤❤❤❤❤

الحمدُلله کما هوَ اهلُهُ
مرسی عزیزم ان شا الله شماهم درکنار عزیزاتون به هرچی که میخاین برسین

سلام خوبین ببخشید جز، ۵ و۳ و۲ و۱۹ و۲۱ ، رو بچه ها میتونن کمک کنن بخونن اخه من نتونستم هرکی بخونه خدا  خیزش بده من ک دیگه چشمام دارن میسوزن از بی خوابی  لطفا یکی کمک کنه خیلی ممنون 

لطفا وقتی میخواین سوار ماشین بشین چند تا ضربه ب کاپوت ماشینتون بزنین چون ممکنه یه گربه برای گرم شدنش پناه برده باشه اونجا 💚  ⛴🏙
سلام روزتون به خیر شرمنده دیرشد @ماثناجون     روز بیستو ششم۴ روز بیستو هفتم۱۶ روز بیس ...

ممنون عزیزم 

امان از روز حسرت،روزی که کار به آخر رسد.               (  قرآن کریم  )                                                     مراقب دل خودمونو واطرافیانمون باشیم کثیفش نکنیم با غیبت وتهمت ودروغ وقضاوت نابجا و... ،روز حسرت خییییلی نزدیکه(آدم عاقل با مغز سالم هر حرف درستی رو حتی از کسی که همیشه میگه اما بهش عملم نمیکنه قبول میکنه ومیزاره سرلوحه زندگیش)                    لطفا برا خونه دارشدنم یه صلوات بفرستین ممنونم  

سلام رها جان وقت بخیر طاعات و عبادات قبول

میشه این وو جز باقی مونده رو فردا بخونم آخه ممکنه پس فردا عید باشه اونوقت ختممون کامل توی ماه رمضون نمیشه

اگر اشکال داره که هیچ همون پسر فرداش میخونم آخرین جز رو

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

سلام دوستان عزیز  من جزهام رو تموم کردم ان شاءالله به حرمت و برکت این ماه مبارک همگی حاجت روا بشید و هرمشکلی که دارید ان شاءالله برطرف بشه و پیشاپیش هم عید همگیتون مبارک باشه  در پناه حق سالم وسلامت باشید 💖استارتر عزیز دست شما هم درد نکنه بابت زحمتی که کشیدید و باعت وبانی این کار خیرو خوب بودید ممنون ان شاءالله به زودی زود به حاجت دلتون برسید عزیزم 💖

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

سلام رها جان وقت بخیر طاعات و عبادات قبول میشه این وو جز باقی مونده رو فردا بخونم آخه ممکنه پس فردا ...

سلام عزیزم طاعات عبادات شمام قبول بله عزیزم میتونید بخونید التماس دعا عیدتونم مبارک

خوشبحالتون

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)