2777
2789
عنوان

میهمانی خدا🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 4034 بازدید | 621 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام روزتون به خیر شرمنده دیرشد @مامان،مهدیار     روز بیستو ششم۲۴ روز بیستو هفتم۱۰ رو ...

سلام عزیزم ممنون

خیلی زحمت کشیدی تو این یک ماه 

خدا خیرت بده حاجت روا باشید

طاعات و عباداتت قبول حق

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

سلام عزیزم ممنون خیلی زحمت کشیدی تو این یک ماه  خدا خیرت بده حاجت روا باشید طاعات و عباداتت ...

مرسی گلم طاعات و عبادات شماهم قبول ان شا الله حاجت روابشین کاری نکردم عزیزم

مرسی گلم طاعات و عبادات شماهم قبول ان شا الله حاجت روابشین کاری نکردم عزیزم

قربونت عزیزم چرا کاری نکردی تنظیم کردن جز ها خیلی سخته و وقت گیر 

عاقبت بخیر شی گلم

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

سلام روزتون به خیر شرمنده دیرشد  روز بیستو ششم ۲ روز بیستو هفتم ۱۳ روز بیستو هشتم ۱۷ روز بی ...

سلام رها جونم میخواستم ی اعترافی بکنم من هر سال ماه رمضون توی خوندن قران تنبلی میکردم و تا الان ختم قران انجام نداده بودم خواستم بگم روز اولی که صدام زدی یک حس خوب دعوت شدن بهم دست و امسال اولین سال که دارم به لطف و یاری خدا کامل انجام میدم از خدا میخوام تویی که باعث این اتفاق مهم زندگیم شدی خوشبخت بشی و به تمام خواسته های دلت برسی اینو بدون خیلی اتفاق مهم و بزرگی توی زندگی من رقم زدی ازت ممنونم و ان شاالله همه دوستان شرکت کننده هم به حاجت های دلشون برسن ممنونتم و التماس دعا دارم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

الحمدُلله کما هوَ اهلُهُ
سلام رها جونم میخواستم ی اعترافی بکنم من هر سال ماه رمضون توی خوندن قران تنبلی میکردم و تا الان ختم ...

سماجان نمیدونی چقد بااین پیامت حس خوبی بهم دادی عزیزم خیلی خوش حال شدم خداروشکر که تونسیم کنار هم قرانو ختم کنیم😍امیدوارم حاجتتو بگیری واسمون خیلی دعا کن دفعه اولته حتما خدا به دلت نگاه میکنه 

سلام روزتون به خیر شرمنده دیرشد @13976465نازنین     روز بیستو ششم17 روز بیستو هفتم15 ...

سلام عزیزم دشمنتون شرمنده ممنونم یه خاطر وقت وحوصله ای که شما هم واسه ما گذاشتید اجرتون با امام حسین  ان شاءالله به برکت این ماه عزیز همه دوستان گل  حاجت روا بشند و التماس دعای فراوان واسه بنده حقیر 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

سلام عزیزم دشمنتون شرمنده ممنونم یه خاطر وقت وحوصله ای که شما هم واسه ما گذاشتید اجرتون با امام حسین ...

خواهش میکنم عزیزم😍ان شا الله حاجت روایی همگی امیدوارم دست پر ختمو تموم کنی

سلام روزتون به خیر شرمنده دیرشد @abaniiii     روز بیستو ششم12 روز بیستو هفتم14 روز بی ...

سلام عزیزم 

خیلی ممنونم بابت زحماتی که کشیدی لطف کردی .انشااالله خدا قبول کنه..چه زود گذشت این چند روز .خدا اجرت بده و همگی حاجت روا انشاالله.

سلام عزیزم. زحمت کشیدین این یک ماه رو، ان شاالله به حاجتتون برسید. التماس دعا  

صبر داشته باش و به خدا اعتماد کن گاهی باید از بدترین چیزها بگذری تا به بهترین ها برسی
سلام عزیزم  خیلی ممنونم بابت زحماتی که کشیدی لطف کردی .انشااالله خدا قبول کنه..چه زود گذشت این ...

خواهش میکنم گلم کاری نکردم بله خیلی زود تموم شد ان شا الله همیگی حاجت روابشیم وازبرکتای این ماه بی نصیب نمونیم