2821
2789
عنوان

عروس هلندیم

2027 بازدید | 59 پست

براش کف دریاخریده بودیم بستیمش به قفس.با سیم و پلاستیک که به خودش وصل بود..بعدش یهو دیدم داره سیم و پلاستیکه و میجوه.ازش گرفتم دیگه نمیدونم قبلش خورد یانخورد چیکار کنم

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

توروخدا اگه میدونین بگین 

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اشکال نداره عزیزم معمولا نمیخورن میجون پرت میکنن اما بخوره هم دفع میشه پرنده من که یکسره دمپایی و سفره و .... در حال خوردنه منم یکسره از دهنش'میگیرم اما فایده نداره کافیه پلاستیک ببینه میخوره یه دمپایی سالم ندارم از ترسش دمپایی نگین دار دارم نمیپوشم یکبار تو یک دقیقه یک ردیف و کنده بود

کی خورده .؟

چن دیقه پیش دیدم داره میجوه ازش گرفتم ولی تیک برداشتم که نکنه خورده باشه اخه بعضی جاهاش خای بود

نه نمیخوره نگران نباش، اما چرا با پلاستیک گذاشتی 

اخه به خودش وصل بود باید گره بزنی به قفسش.چیکار کنم ینی نخورد؟یه کوچولو خالی داشت

چن دیقه پیش دیدم داره میجوه ازش گرفتم ولی تیک برداشتم که نکنه خورده باشه اخه بعضی جاهاش خای بود

ميجوئه 

عاشق جوييدن هستن طوطي ها 

نميخورنش 

چوب بستني و اينارو بذار تو قفسش 

خورد و خاكشير ميكنه😆

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
اشکال نداره عزیزم معمولا نمیخورن میجون پرت میکنن اما بخوره هم دفع میشه پرنده من که یکسره دمپایی و سف ...

ینی میخوره؟

خطرناک نیس؟عزیزم ینی نخورده؟

اونا بخاطر نوکشون که رشد نکنه اینجور چیزا میکنن وگرنه نمیخورن  

اخه رو زمین و تو قفس دنبال پلاستیک بودم پیداش نکردم

ميجوئه  عاشق جوييدن هستن طوطي ها  نميخورنش  چوب بستني و اينارو بذار تو قفسش  ...

عزیزم اخه رو زمین دنبال پلاستیک گشتم پیدا نکردم