2777
2789
عنوان

طلاق بگیزم یا ن

1398 بازدید | 13 پست

من حدود دوماهه شوهرم کتک زد منو منم اومدم خونه پدرم از اول عقد ب من دروغ میکفتن حانوادش هم دخالت داشتن همش جاهاز منو مسخره میکرد ولی خدایی همه چی برده بودم سرویس خواب منو همون روز اول زندگی فروخت خیلی اذیتم کرد خلاصه،، منم بابت جهیزیه شکایت کردم دیدم خبزی نیست ازشون ولی بعد پیام ب دست پا افتادن ک برگرد منم نمیخوام برگردم اینم بگم تو دوره قهر ی بار خواهرش پیام داد فقط فحشا بد و همینطور مادرش اگه شماها بودین چ کار میکردین اینم بگم من ۲۲ سالمه همین ی دونم پسره ۳۲ سالشه ی سال عقد بودیم تازه دوماه بود زیر ی سقف برام عروسی هم نگرفتن سرویس طلام هم با ننش فروخت 

برام راه گداشته ک مهریه ببخشم تا طلاقم بده

خاک تو سرش همین و تمااام

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

این که سرویس خواب تو فروخته و سرویس طلا فروخته یه سکه هم ازش بگیری برای مهریه میسوزه به هیچ وجه مهریه نبخشی بهش فعلا مهریه اجرا بزار جهازتم کامل پس بگیر استرداد کن تو برای برگشت شرط بزار بگو باید تعهد محضری بدی خونه بزن بمانم تا مهریه رو ببخشم کوتاه نیا با یه وکیل خوب هم مشورت کن 

عجب خانواده ای☹️خودتودرگیردادگاه اینانکن آخه مهریه داشت بده که نمی‌رفت وسایلت بفروشه آجی گلم بااین خانواده ش عمرت هدرنده بری پیش مشاوره بهترراهنماییت میکنه. ایشالل.... که مشکلت حل بشه