delvin۱ مدیر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 9484 عنوان اتو مو | مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 20 پست دوستان من موهام وز شده اتو مو خوبی سراغ دارید معرفی کنید ؟ 1400/01/23 | 00:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یعنی_بگم_کیم؟ عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 4872 کراتینه اوزون تراپی ویتامینه تراپی هر کاری که اتو کشی داشته باشه بعدش موهاتونو نابود میکنهمن تو ایران واقعا کراتینه ایی ندیدم که واسه مو مناسب باشه اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.
یعنی_بگم_کیم؟ عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 4872 نه اتفاقا تا به حال اصلا رنگ نکردم کلا ژنتیکی این جوره😂 منظورم هر کدوم از این موارد بودشما ابرسانی و مراقبت موهاتون رو انجام بدید مطمئن باشید که وز مو گرفته میشه اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.
delvin۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 9484 کراتینه اوزون تراپی ویتامینه تراپی هر کاری که اتو کشی داشته باشه بعدش موهاتونو نابود میکنه م ... خب من به طور عادی هم موهام خشک ولی بیرون ک میرم اکثرا موها صاف و قشنگ نمیدونم واقعا چی کنم
delvin۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 9484 منظورم هر کدوم از این موارد بود شما ابرسانی و مراقبت موهاتون رو انجام بدید مطمئن باشید که وز مو گرف ... من فقط شامپو میزنم یعنی جدا ابرسان باید خرید
یعنی_بگم_کیم؟ عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 4872 خب من به طور عادی هم موهام خشک ولی بیرون ک میرم اکثرا موها صاف و قشنگ نمیدونم واقعا چی کنم خب از چه شامپویی استفاده میکنید؟موی خشک نیاز به روغن درمانی داره انجام میدید؟ماسک مو چی استفاده میکنید؟ابرسان چی میزنید؟ اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.
delvin۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 9484 خب از چه شامپویی استفاده میکنید؟ موی خشک نیاز به روغن درمانی داره انجام میدید؟ ماسک مو چی استفاده ... روغن نارگیل میزنم ولی ماسک مو و ابرسان هیچی