2777
2789

اره بزار بیاد پایینتر بخر یا ارز جدید بخر

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه ارزی خوبه؟

بیت کوین ...کاردانو ،،، ادا من خیلی وارد نبستم 

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
اره بزار بیاد پایینتر بخر یا ارز جدید بخر

دوستم یه توضیح راجع بع ثبت نام ارز دیجیتال میدی....و اینکه ممکنه سرمایه ادم به صفر برسه تو بازار ارز دیجیتال . وبا چه مقدار پول میشه شروع کرد 

فقط لطف خدا
دوستم یه توضیح راجع بع ثبت نام ارز دیجیتال میدی....و اینکه ممکنه سرمایه ادم به صفر برسه تو بازار ارز ...

عزیزم من وارد نیستم شوهرم کلاسهاش می بینه یکم یاد گرفتم ...کلا ریسکش بالاس.... برو تو تلگرام تو سرچش بزن ارز دیجیتال یه عالنه گروه صحبت میاد

سلام

هرچند که هرچیزی ک بقیه هجوم میبرن باید تو عقب بشینی 

ولی ارز دیجیتال چیزی که نمونه بارزش بیتکوین داره جلو چشممون روز به روز بالا میره و میلیاردیه قیمتش

سرتون و درد نیارم ولی مث من ک طی چند روز ارزش پولم دو برابر شد شماهم سریعا برین سایت یک صرافی معتبر مث نوبیتکس که ادرس مستقیمشو براتون میذارم 

چیزی ک من خریدم ارز ریپل

کاردانو

دوج کوین

اینم ادرسش سوالی داشتین پشتیبانی قوی داره از هرکی هم بپرسین اول این صرافی و میگ

https://nobitex.ir/signup/?refcode=647672