2777
2789

دم کرده اویشن زوفا پنیرک. یه قاشقم عسل بریز. از هر کدوم ده تومن بخری کافیه. تخم ریحانم میتونی توش بریزی من کرونامو با اینا گذروندم

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شربت اکسپکتورانت...امروزخوردم دیشب مردم ازسرفه خشک

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
خوبه؟قیمتش چنده؟

عاللللیههه بخدادیشب مردم آ...۱۵تومن فک کنم ومعجزه بوده من کرونا دارم ریه هام درگیرشده هرچی میخوردم بی تاثیربوداین معجزه کرده

فقد اکسپکتورانت باکافئیین پیداکن محشره

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا)