2777
2789
بلد نیستم بخدا 

برین تو قسمت دوستان من دوتا گزینه برای این کاربر هست یکی لغو دوستی یکی پیام روی گزینه لغو دوستی بزنین

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واییییی چقد بعضیا زود قضاوت میکنن اگ بلد بودم حتما اینکارو میکردم خانما لطفا انقد زود حرف نزنید خخخ

عزیزم 😂😂😂

با آدم بی ادب دهن به دهن نمی زارم. ترجیح میدم نی نی یارو تگ می کنم اون ادبشون کنه😺
دستت درد نکنه عزیزم 

خواهش میکنم♥️

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

بایا کن😂😂😂✌

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
زنگ بزنيد220 پليس بياد دو بار بگيردش

خوبه تعلیق نشدین شما😂

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
خوبه تعلیق نشدین شما😂

متشكرم

والا تعليق نكردن تا امروز صبح تاپيكم موند ديگه حذفش كردم  

کاربر آقاا ❤بًَُِِِِِِِِّّّّهُُُِِّّ زًَُُِِِِِِِِّّّمَُُُِِِِِِِّّیًًًُُُِِِِِِِنًًًَُُِِِِِِ آًَِِّمًُِِِِِّدًُُُِِِِِِِّهًَِِِِّ اًَََِِِِِِِمِِِِِِِّّّّ خًًًًِِِِِِِِّّاُِِِِِِِِِّّّدًًًًًَُِِِِِِمِِِِِِِِّّّ زًََََُِِِِِّهًًُُُِِِِِِّرًًُُُُِِِِِِّاًًَُُِِِِِِّّ بًًُُِِِِِِّّّاًُُِِِِِّّشًََََََِِِِِِّمًًًُُِِِِِِِِِ❤❤ جهان بدون حاج قاسم مثل جنگلی هست بدون سلطان اللهم احفظ لنا سیدنا و نور عیننا و قلبنا الذی بین جنبینا قائدنا امامنا الخامنه ای
 متشكرم والا تعليق نكردن تا امروز صبح تاپيكم موند ديگه حذفش كردم    

خب دوباره تاپیک میزدین،شما که دیشب گفتین،اینجا جای شما نیست

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒