2821
2789
عنوان

دلم گرفته

51 بازدید | 11 پست

همسرم فوق لیسانس از ی دانشگاه دولتی خیلی خوب داره پدرش کشاورز بوده و با زحمت خودش تابستونا میرفته سرکار و میومده برا درسش خرج میکرد و خانوادش وضعیت خوبی ندارن همه همسناش کار میکردن این درس میخوند الان همشون خونه و ماشین دارن تازه همسرم کارگر شده و تا الان سرکاره و چند شبه اصن بچه رو نمیبینه تا میاد بچه خواب و اون با حسرت فقط بچه رو نگاه میکنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بادوتابچه تنها توخونه. ترس تنهایی بی همزبونی. توی هرماه فقط هفت روز میبینیمش. ی شهر دور و بد کارمیکنه تو شرکتا ک هرلحظم ممکنه بیکاربشه.  الان اینقد بغض دارم ک نگو

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من بادوتابچه تنها توخونه. ترس تنهایی بی همزبونی. توی هرماه فقط هفت روز میبینیمش. ی شهر دور و بد کارم ...

منم همیشه تنهام، وقتی بعضیا میبینم ک همش بیرونن بغضم میگیره، خدای نکرده حسودیم نمیشه اما یاد همسرم میفتم دلم براش میسوزه

منم همیشه تنهام، وقتی بعضیا میبینم ک همش بیرونن بغضم میگیره، خدای نکرده حسودیم نمیشه اما یاد همسرم م ...

😞😢

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
2824
2823
2791
2779
2792