2777
2789
عنوان

دلم گرفته

51 بازدید | 11 پست

همسرم فوق لیسانس از ی دانشگاه دولتی خیلی خوب داره پدرش کشاورز بوده و با زحمت خودش تابستونا میرفته سرکار و میومده برا درسش خرج میکرد و خانوادش وضعیت خوبی ندارن همه همسناش کار میکردن این درس میخوند الان همشون خونه و ماشین دارن تازه همسرم کارگر شده و تا الان سرکاره و چند شبه اصن بچه رو نمیبینه تا میاد بچه خواب و اون با حسرت فقط بچه رو نگاه میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بادوتابچه تنها توخونه. ترس تنهایی بی همزبونی. توی هرماه فقط هفت روز میبینیمش. ی شهر دور و بد کارمیکنه تو شرکتا ک هرلحظم ممکنه بیکاربشه.  الان اینقد بغض دارم ک نگو

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من بادوتابچه تنها توخونه. ترس تنهایی بی همزبونی. توی هرماه فقط هفت روز میبینیمش. ی شهر دور و بد کارم ...

منم همیشه تنهام، وقتی بعضیا میبینم ک همش بیرونن بغضم میگیره، خدای نکرده حسودیم نمیشه اما یاد همسرم میفتم دلم براش میسوزه

منم همیشه تنهام، وقتی بعضیا میبینم ک همش بیرونن بغضم میگیره، خدای نکرده حسودیم نمیشه اما یاد همسرم م ...

😞😢

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم