2821
2789
عنوان

خونسرد بودن

357 بازدید | 12 پست

سلام خانما 

کسی میدونه چجوری میشه خونسرد و بی خیال شد؟

چجوری بعضیا خونسردن و عین خیالشون نیست؟ 

ممنونم🌹

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍

من یک عدد بیخیال هستم رفتار جرات مندانه رو یاد بگیر روی خودت کار کن فقط خودت باید اولویت اول زندگیت باشی 

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خونسردم قبلنا مثلا فکر مبکردم الان هیچ کاری نکنم بهتره دیگه از اون ب بعد خونسرد شدم😄

فقط با فکر کردن؟

میدونین من خیلی سریع به مسائل واکنش نشون میدم و برا خودم بزرگشون میکنم خیلی دوست دارم بی خیال باشم ککمم نگزه😶

من یک عدد بیخیال هستم رفتار جرات مندانه رو یاد بگیر روی خودت کار کن فقط خودت باید اولویت اول زندگیت ...

وای خوش به حالتون 😍😍😍

عزیزم از کجا رفتار جرات مندانه رو یاد بگیرم؟چجوری رو خودم کار کنم؟

وای خوش به حالتون 😍😍😍 عزیزم از کجا رفتار جرات مندانه رو یاد بگیرم؟چجوری رو خودم کار کنم؟

من یه دوست روانشناس دارم و سالها پیش با تکنیک هاش رفتار جرات مندانه رو یاد گرفتم قانونش اینه حرف هایی که ناراحتت میکنه رو به طرف مقابلت بگو اما از اون توقع نداشته باش برای رفع ناراحتیت کاری انجام بده راجع به حرف هایی که میشنوی فکر کن اونهایی که باعث پیشرفتت میشه رو توی وجودت نگه دار و حرف هایی که حال بد رو بهت منتقل میکنه از وجودت بیرون بریز نه با داد و فریاد با ریختن آب پای یه گلدون با یه نفس عمیق با زدن آب به صورتت و همیشه به این فکر کن خودت فقط یکبار حق زندگی داری پس حیفه به جای لذت بردن از ثانیه های زندگی وقتت رو به کسانی اختصاص بدی که برات ارزش قائل نمیشن

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

من یه دوست روانشناس دارم و سالها پیش با تکنیک هاش رفتار جرات مندانه رو یاد گرفتم قانونش اینه حرف های ...

مرسی عزیزم 

حرفاتون خیلی خوب بود 😘💖💖

باید کتاب پیدا کنم پس در زمینه رفتار جرات مندانه😃

مرسی عزیزم  حرفاتون خیلی خوب بود 😘💖💖 باید کتاب پیدا کنم پس در زمینه رفتار جرات مندانه😃

فدات عزیزم.من تا حالا اینترنت درمورد رفتار جرات مندانه سرچ نکردم یه سرچ کن شاید مطالب به درد بخوری پیدا کنی

آره خوب شد گفتید  چشم حتما😘

موفق باشی 😍😍

سلام ميشه ب من ياد بدي خيلي نياز دارم🙏🏻

سلام عزیزم اولین راه اینه که به خودت اهمیت بدی و یاد بگیری مهم ترین نفر توی زندگی خودت هستی باید یاد بگیری با واکنش زیاد نسبت به رفتار و تفکرات بقیه داری به خودت ظلم میکنی حتی عزیزترین افراد زندگیت هم آنقدر مهم نیستن که حال خوبت رو فداشون بکنی 

یاد بگیر هیچ مشکل و اتفاقی دائمی نیست و دیر یا زود مشکلات تموم میشن بعضی از مشکلات قابل حل نیستن تو با ناراحتی نمی تونی اونا رو حل کنی بعضی از مشکلات قابل حل هستن که بجای غصه خوردن باید دنبال راه حل باشی 

سعی کن کارهایی که دوست داری انجام بدی حتما یه تایمی مال خودت باشی