2777
2789
عنوان

خشونت خانگی

213 بازدید | 15 پست

من اصلا تو وضعیت خوبی نیستم تو تاپیک قبلیم گفتم چقد تو زندگیم خشونت هست .دوباره سر موضوع بیخود خونمون دعوای بدی شد من تا الان اینجوری نترسیده بودم بابام ظرف شکوند بعد رفت تو پام اگه نگرفته بودمش همه چیو میشکوند من نمیدونم باید چیکار کنم مامانم الان رفته بیرون از خونه ساعت ۱۱ شبه بابام وقتی عصبی مبشه حالت جنون میگیره خودش میزنه وسایل پرت میکنه فحش میده منو کتک زد با لگد الان کبود شده بدنم من همه تلاشم کردم ک مامانم نزنه واقعا نمیدونم چیکار کنم راهش طلاق نیست چون قبلا خیلی اقدام کرد مامانم وسطش پشیپون شد من نمیدونم چیکار کنم کمکم کنید به کمک احتیاج دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتیاد دارن پدرتون؟ من مادرم فوت کرده اما بابام بخاطر اعتیاد شدیدش بعضی وقتا تو خونه همین کارارو میک ...

نه مشکل روان داره حالت جنون میگیره بعدا یادش میره کارایی ک کرده مثلا منو هول داد خوردم به شیشه عسلی شکست بعدا میگه این چجوری شکست 

به شدت به مشاوره احتیاج دارن شما هم خودتو قاطی نکنید بنظرم بهتره آسیب میزنید به خودتون اینجوری

من نباشم به مامانم اسیب میزنه وسایلارو میشکونه من محکم نگهش میدارم منو میزنه

چیکار میکنن دقیقا میشه راهنماییم کنی 

عزیزم اونجا یه سری مشاور هست که اول طی چند جلسه رایگان مشکلت رو برسی میکنن و بهت راهکار میدن در صورتی که مشکلت جدی باشه به یه سری مراکز معرفیت میکنن

۸ماه

اگه بچه نداری خودتو نجات بده واقعا من همش میگم کاش مامانم همون اول جدا میشد بعدا ک بچه بیاد بچتم گرفتار میشه واقعا مجبور نیستی هر چیزی تحمل کنی زندگی کردن با استرس خیلی سخته