2777
2789
عنوان

۱۵ سالمه_ میخوام ازدواج کنم .بیاید راهنمایی ام کنید راجب زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 5020 بازدید | 195 پست

بچه بازی در نیاره از خودش

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خانواده ی شوهر فاصله بگیره اصلاااا زیر یه سقف باهاشون زندگی نکنه

👍🏻

از خونواده شوهر که دوری کنه خوب و بد پیش خودشه بلاخره یاد میگیره بزرگ میشه

ولی پیش اونا باشه بابت هر اشتباه باید هزاران سرکوفت بخوره پیرش میکنن زهرمارش میکنن

جوگیر شد ک زود عقد کرد برج ۵ هم عروسیشه

مهر هم حامله میشه😄

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

با اینکه ندارم ولی کلا اینو میدونم نباید ادم با شوهرش یا هر کسه دیگه زیاد بزنه تو فازه صمیمیتو همه رازاشو بگه چون مخصوووصا شوهر ک میخواد ی عمر با طرف زندگی کنه بلاخره حالا قهرهاییم هس تو زندگی شوهره میاد مث چی میکنه تو چشش هرچی داشته و نداشته ضعفاشو رازاشو میگه لو میدم 

البته بستگی داره طرفم ادم حسابی باشه یا ن 

ولی در کل کاره قشنگو جالبی نیس ک یکی از همه رازات باخبر باشه

الان کله ش داغه  مثل خودم بعدا پشیمونی پشت پشیمونی بش بگو ازدواج ده برابر مجردی مسئولیت داره  مسئولیت پذیره یا رخت خوابشو جمع نمیکنه))!!

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️