2777
2789
عنوان

جذب سلامتی

693 بازدید | 7 پست

😇تمام بیماری های غیر قابل درمان از بیماری های جسمی-روحی, نشات می گیرند.

مغز فرمان منفی می دهد, جسم فرمان منفی را می پذیرد و مطابق آن عمل می کند.

بنابراین تا جایی که می توانیم, به نیروی خود درمانی مان شک نکنیم و ایمان کامل داشته باشیم, هر چقدر اقدام موثر انجام دهیم, سلامتی خود را باز می یابیم.

بیماری چیزی نیست جز یک هشداری که نشان می دهد شما افکار و باورهایی دارید که برای تان مضر هستند و این  از اثر مخرب این افکار غلط در بدن تان خود را نشان می دهد. 😇🥰

کلامت و قدرت ذهنت و باور کن تا به هرچی دوست داری برسی. بهترین کتاب: ۴اثر از فلورانس اسکاول شین . 
من دارم شکرگزاری راندا برن میخونم،تو اون قانون جذبم یاد میگیرم؟

اره عزیزم خیلی عالیه . تونستی ۴اثر از فلورانس اسکاول شیل هم بخون و نامه نگاری به فرشته نگهبانت

کلامت و قدرت ذهنت و باور کن تا به هرچی دوست داری برسی. بهترین کتاب: ۴اثر از فلورانس اسکاول شین . 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من دارم شکرگزاری راندا برن میخونم،تو اون قانون جذبم یاد میگیرم؟

برای تمریناتی قانون جذب اونایی که حِست رو تغییر نمیده انجام نده منم شکرگزاری راند برن رو خوندم ولی شکرگزاری زبونی دوست ندارم اینجوری شکرگزاری میکنم که از زندگیم لذت میبرم و حالم خوبه

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸
اره عزیزم خیلی عالیه . تونستی ۴اثر از فلورانس اسکاول شیل هم بخون و نامه نگاری به فرشته نگهبانت

تا خدا هست نیاز به فرشته و واسط نیست

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸
تا خدا هست نیاز به فرشته و واسط نیست

اشتباه ما آدم ها تو همینه ...

کسی منکر وجود خدا نمیشه  فرشته هم آفریده خداست . فکر کنم شما اطلاعانی ندارین یا کافی نیست در این زمینه کائنات و جذب برای همین این حرف و زدید .

۱۰۰٪ که خدا باعث و بانی هرچیزیه ولی از تو حرکت از من برکت وقتی آدم میتونه از موهبت هایی که خدا بهش داده استفاده کنه و شکرگزار باشه حماقته این کارو نکنه

اتفاقا چهار اثر از فلورانس هم دارم،بیست صفحه اشو خوندم.ممنونم

عالیه پس