2777
2789
عنوان

ی سوال عجیب!!

177 بازدید | 16 پست

بچه هاتون چند ماهگی دندون درآوردن پسرمن هنوز چهار ماهش کامل نشده بعضی جاهای لثش سفید شده وقتی شیرمیخوره س ی ن م و فشارمیده بالثه هاش آب دهنشم میریزه بنظرتون اینا علائم دندونه؟خیلیم بچم لاغرشده چیکارکنم😭😭چجوری بفهمم داره دندون درمیاره یان

بلاخره گل پسرم بدنیااومد خداروشکر تیکرگذاشتم به وقت یکسالگی گل پسرنازم آقاشایان😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بد یک سالگی در اورد ولی میتونه مال دندونش باشه بچه برادشروهرم ۵ماهگی دندون در اورد

اخه بچه من هنوز ۴ماهش کامل نشده😭

بلاخره گل پسرم بدنیااومد خداروشکر تیکرگذاشتم به وقت یکسالگی گل پسرنازم آقاشایان😍😍

مبارکه بله شروعشه دیگه 

براش دندونگیر بگیر از اونایی که توش مایعات داره بعد بزار فریزر سرد که شد بده دستش دختر من خیلی خوشش می اومد 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
مبارکه بله شروعشه دیگه  براش دندونگیر بگیر از اونایی که توش مایعات داره بعد بزار فریزر سرد که ...

فدااات عزیزم آخه پسر من هنوز نمیتونه چیزی دستش بگیره بهش چیزی میدم میندازه

پسرم 4 ماهگی دندون درآورد ببین لثش سفید شده انگشتت بزار رو لثه دندون در آورده رو حس میکنی معمولن بی ...

وای خدا اره لثش سفیده البته فک پایینش هم هست واینکه یکم باد کرده وسفته همش دستاش تودهنش بقول شما همش نق میزنه یاباید همش سینم تودهنش باشه بچم خیلی لاغرم شده😭

شاید علائمش رو نشون میده ولی به این زودی درنیاد...شاید سخت دندونه....

نمیدونم بخدا بچه اولمم هست واقعا دیوونه شدم یمدت کولیک داشت خداروشکر اون خوب شد باز الان دندوناش خیلی کلافه شدم همش توبغلمه ونق  میزنه دستاشو میکنه تودهنش آب دهنشم همینجوری میریزه

نمیدونم بخدا بچه اولمم هست واقعا دیوونه شدم یمدت کولیک داشت خداروشکر اون خوب شد باز الان دندوناش خیل ...

میفهمم چی میگی ولی باید صبور باشی نگران نباش چیزی نیست

صبر اوج احترام به حکمت خداس🤩
وای خدا اره لثش سفیده البته فک پایینش هم هست واینکه یکم باد کرده وسفته همش دستاش تودهنش بقول شما همش ...

اول دندون پایین درمیاره بعد بالا .احتمالا میخواد دندون درمیاره که نق میزنه لاغری هم بخاطر بی اشتهایشه  از درده

درخواست دوستی قبول نمیکنم به هیچ عنوان🌹