2777
2789
عنوان

ناراحتم

335 بازدید | 17 پست

شما دقیقا به چی میگید دوست دختر و دوست پسری ؟ واقعا چارچوبش چیه . هرکسی یه چیزی میگه گیج شدم

آیا یه نفر مدتی با پسری با واسطه آشنا بشن  سه هفته برا  شناخت بعدم نشه کات تمام . حالا خنده ای هم این وسط بوده باشه حکمش چیه اسم این ارتباطه چی بود فردا پسره نمیره بگه من با این دختره دوست بودم دوتا حرف عاشقانه هم بهش زدم چیزی بهم نگفت . یه حس بدی  دارم  وسواس گرفتم از خودم ناراحتم آخه برا تجربه اولم بود خانوادمم در جریان بودن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کلن دو تا رل داشتم اولیش که خیلی عوضی یود ازش متنفرم فقط بخاطر سرگرمی باهاش بودم 

این دومی هم اول دوتا دوست معمولی بودیم کلن همه زندگی مو براش گفتم اونم گفته بعدها عاشق هم شدیم و قصدمونم ازدواجه 

من همون اول نهایت دوسه بار میفمم خوشم میاد ادامه بدم یا خوشم نمیاد و کات. دیگه وارد اشنایی و بگو بخن ...

فرمودید که...
چی مشخص میشه براتون    از چیش خوشتون میاد قیافش یا اخلاقش ؟   منظورم بعد دو سه بار حرف زدن است . ممنون میشم بیشتر توضیح بدید

فرمودید که... چی مشخص میشه براتون    از چیش خوشتون میاد قیافش یا اخلاقش ؟   منظورم بع ...

قیافه که خوشم نیاد از اول باهاش ادامه نمیدم

رفتارش ادبش شخصیتش اگه ببینم اهل نزاکت نیست و بی ادبه قیافش هم در نظرم زشت میشه.و در هرصورت رد میکنم بره. الکی توی اب نمک نگهش نمیدارم

خواهش میکنم واسه اجابت حاجتم صلوات بفرستید🙏
قیافه که خوشم نیاد از اول باهاش ادامه نمیدم رفتارش ادبش شخصیتش اگه ببینم اهل نزاکت نیست و بی ادبه ق ...

درست متوجه شدم یعنی اینجورید اگه کیسی باشه موقعیتش ببینید بد نیست  عکسی ام ازش دیدید یا گذری دیدینش قبلا یکی دوبار حرف میزنید اگر متوجه شدید از قیافش خوشتون نمیاد دیگه ادامه نمی دید

اره دیگه. باید به دلتون بشینه.

یعنی اینجوره اول میگید قیافش خوبه بعدا  یکی دو بار حرف زدن متوجه میشید خود قیافش براتون جذاب نیست و به دلتون نمی نشینه .صرفا منظورم قیافه است کاری با اخلاق ندارم . میشه اخلاقشم خوب باشه اما می بینید قیافه ای که گفتید خوبه اما الان براتون جذاب نیست

اون اولم که قیافش خوب بنظرتون اومد زیر سایه موقعیتش بوده 

یعنی اینجوره اول میگید قیافش خوبه بعدا  یکی دو بار حرف زدن متوجه میشید خود قیافش براتون جذاب نی ...

اره ببین من ظاهر برام مهمه.نمیگم خوشگل ولی در حدی که به دلت بشینه.ممکنه بار اول ببینی بنظرت خوب بیاد اما جلسه دوم سوم میبینی که نه ازش خوشت نمیاد و ارامش نداری اصلا 

اره ببین من ظاهر برام مهمه.نمیگم خوشگل ولی در حدی که به دلت بشینه.ممکنه بار اول ببینی بنظرت خوب بیاد ...

آهان الان منظورم و دقیق گرفتی  منم منظورم همینه  پس شما هم اینجور شدین که اول ظاهر کسی میگید خوبه خوش تیپه بعد 2 جلسه میگید بابا این چیه اصلا هم خوب نیست ظاهرش و برامم جذاب نیست و کات میکنید وادامه نمی دید. من بوده اینجور بشم شما هم اینجور شدید ؟ مورد هست که تعریف کنید که اول با ظاهرش خوب اومد ولی بعد خوشتون نیومد از ظاهرش. می دونید من همش فکر میکنم خودم فقط اینجورم دخترهای دیگه اینجور نمیشن . من بزار اول مورد خودمو برات بگم تعجب کنی من موردی بودی گفتم وای چه تیپی بعد زنگ زد بهم که برا خواستگاری و غیره . یه هفته طول نکشید گفتم من واقعا این زشت و انتخاب کردم ؟ باورم نمی شد کلا اصلا ظاهرش بدم میومد . با خودم گفتم این چجوری بنظرت خوش قیافه اومد خنگی واقعا 

آهان الان منظورم و دقیق گرفتی  منم منظورم همینه  پس شما هم اینجور شدین که اول ظاهر کسی میگ ...

اره منم بوده یکی جلسه اول دیدمش گفتم خوبه ولی جلسه دوم سوم دیگه حالم از فیسش بهم میخورد. خدا منو ببخشه

البته میگم رفتار و ادب هم خیلی تاثیر داره.

اره منم بوده یکی جلسه اول دیدمش گفتم خوبه ولی جلسه دوم سوم دیگه حالم از فیسش بهم میخورد. خدا منو ببخ ...

اینی که گفتی جلسه دوم وسوم از فیسش حالم بهم میخورد صرفا فقط برا ظاهر بود درسته ؟  اخلاق  و رفتارشم اگه خوبم بود بازم تاثیر نداشت چون از قیافش دیگه خوشت نمی اومد  یا نه اخلاقش باعث شد از فیسش حالت بهم بخوره.