flfzd مدیر استارتر عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 257 عنوان پسر سیگاری 1044 بازدید | 20 پست سلام دوستان من ی رفیق صمیمی دارم چند وقت ی خواستگار داره خودش سخت گیره، اینو قبول کرده میگه سیگاری پیش خودمم کشیده ، نظرمنو پرسید من گقتم دوست دارم، کسی هست شوهرش سیگاری باشه ، دوستم میگه ادم خوبیه 1400/01/22 | 20:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غزل۲۳شمس عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 5372 من یه قرار اشنایی رفت بودم یارو معلم و بچه مثبت بودخودش میگفت خیلی اعتقادیم و اینادرکمال ناباوری سیگار کشیدمن پشمامو جمع کردم و خدافظی کردم دلم در مشت فشردم...تا تو نگریزی...دریغا،جای پایت هم...به زور پنجه ام له شد
معتادنی_نی_سایت عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 8516 من ادم غیرسیگاری بوده خواستگارم دروغ میگفته خیانت میکرده هرزه بوده فقط سیگار و مشروب اهلش نبودهولی شوهرم اهل سیگاره ادم خوبیم هس الانم جون داره پدر میشه خیلی سیگارشو کم کرده هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
pariyajoooon عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 32031 هرکس یجورهمن شخصا دوس ندارم سیگاری ولی بعضیا مشکلی ندارن با این مسئلهدوستت باید ببینه بعدا این مورد تاثیر سو نذاره رو رابطشون
بیک_ایمانوردی عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 4087 بوی سیگار خیلیا رو آزار میده برای سلامتی هم مضره اگه با این قضیه مشکلی ندارید که اوکی 🤵 کاربر آقا 💔 ندونستم ای بی خبر ز دلم که بی اعتباره وفای تو هم 💔
معتادنی_نی_سایت عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 8516 من یه قرار اشنایی رفت بودم یارو معلم و بچه مثبت بود خودش میگفت خیلی اعتقادیم و اینا درکمال ناباوری ... مهران مدیریخامنه ای و خیلی های دیگم سیگار میکشیدن عکس هاشم تو نت هست برین ببینین هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
معتادنی_نی_سایت عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 8516 بوی سیگار خیلیا رو آزار میده برای سلامتی هم مضره اگه با این قضیه مشکلی ندارید که اوکی من شوهرم تو بالکن سیگار لایت میکشه منم اصلا متوجه نمیشم هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
غزل۲۳شمس عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 5372 مهران مدیری خامنه ای و خیلی های دیگم سیگار میکشیدن عکس هاشم تو نت هست برین ببینین میدونم عزیزم....اما طوری باهام حرف میزد که خب اون حرکت برام شوک بود😁😁 دلم در مشت فشردم...تا تو نگریزی...دریغا،جای پایت هم...به زور پنجه ام له شد
بیک_ایمانوردی عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 4087 من شوهرم تو بالکن سیگار لایت میکشه منم اصلا متوجه نمیشم بعدا بوی سیگار نمیده؟من که به شدت از بوی سیگار متنفرم 🤵 کاربر آقا 💔 ندونستم ای بی خبر ز دلم که بی اعتباره وفای تو هم 💔
banooysharghi عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 1957 همسر من سیگاریه من اصلا خوشم نمیاد ولی گوش نمیده که همیشه زیر سیگاری با صدتا سیگار باید جمع کنم من غَم انگيز ترین،شعرِ جهانمتو نخوان....
معتادنی_نی_سایت عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 8516 بعدا بوی سیگار نمیده؟ من که به شدت از بوی سیگار متنفرم ن نمیات پیشم ی چند دقیقه بعد درست میکشهکم میکشهمن پسر عموم بود خیلی سیگار میکشید با سیگار روشنش ک داشت تموم میشد ی سیکار دیکه روشن میکرد و میکشید هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
pariyajoooon عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 32031 من یه قرار اشنایی رفت بودم یارو معلم و بچه مثبت بود خودش میگفت خیلی اعتقادیم و اینا درکمال ناباوری ... عزیزم مگه اونا که معتقدن نباید سیگار بکشن؟گناه داره؟😂😂
معتادنی_نی_سایت عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 8516 همسر من سیگاریه من اصلا خوشم نمیاد ولی گوش نمیده که همیشه زیر سیگاری با صدتا سیگار باید جمع کن ... بگو خودش جمع کنه یادش بده منم ب شوهرم میگم خودش جمع کنه هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
parisssam عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 2330 من از بوی سیگار سر درد میگیرمپدرشوهرم میکشه واقعا حالم بد میشه .یا باید تحمل کنم اگرم پنجره باز کنم بهشون بر میخوره