2777
2789

شوهرم قبلا ۱ ماه پیش سر یه ویس مامانم که درباره خانوادش بد گفته بود و من یادم رفته بود پاک کنم با مامانم بد شد دو روز نذاشت با مامانم حرف بزنم بعد با گریه زاری مامانم گذاشت بعد باز خودم یه گند زدم ۲ روز پیش مامانم همینطوری معمولی گفت اگه شوهرت اذیتت میکنه راه خونه ما بازه منم ب شوهرم گفتم منو دوست نداری یا داری شروع کردم گریه کردن این حرف مامانمم منتقل کردم باز گفت حق نداری حرف بزنی بفهمم حرف زدی برگرد برو خونه بابات دارم دیونه میشم چیکار کنم چه جوری درستش کنم این قضیه رو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا داره باورم میشه زندگی متاهلی قبل همه بلوغ فکری ذهنیه بزرگ میخاد....

اخه دختررررینی چی این حرفا

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜

ببخشید ولی شوهرت دایی مردک هستش چه معنی داره سرک کشیدن به گوشی و از اون بدتر گوش دادن ویس و چت شخصیت با مادرت مرد بابد رفتار اخلاق مردانه داشته باشه این مسایل پیش پا افتاده و حرفای زنانه اصلا براش مهم نباشه 

تقصیر خودته دیگه چرا حرف مادرتو به شوهرت میگی شاید مادرت اون لحظه از روی ناراحتی یا عصبانتیت یه چیزی گفته اینقدر بچگانه رفتار نکن

تیکر تولد یک سالگی دختر کوچولوم 

فقط همینو میدونم که هرکس جایگاه خودش رو داره 

قطعا مقام و ارزش پدر و مادرم برام بالاتر از هرچیزه 

اگر روزی خدای نکرده همسرم به خودش اجازه ی توهین به پدر و مادرم رو بده؛ لحظه ای در اون خونه نمیمونم

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

هیچ وقت زندگیت رو ب کسی نگو حتی پدر و مادرت. فقط شوهرتع که همیشه برات میمونه . بنظرم خراب کردی و این هیچ وقت از ذهنش پاک نمیشه . همیشه بگو زندگی شخصیم ب خودم مربوطه وگرنه سختی که تو همع زندگی ها هس بنظرم با گفتنش فقط اجازه ی دخالت تو زندگیتون رو بهشون میدید و وضعیت بهتر ک نمیشه هیچ تازه صدهزار برابر بدتر میشه

امیدوارم ک ب روال قبل برگردید عزیزم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌱❤

چند روز بهش گیر نده. اصلا در مورد بحث اون شبتون هیچی نگو.

بذار اروم تر شه. بعد کم کم دوباره پات باز میشه.

یه چیزی بگم؟ حرف مادرتون هم درسته هم اشتباه. درست برای اینکه بالاخره بدونی جایی داری و چون ازدواج کردی اونا بی خیالت نسدن. ولی اشتباه بزرگترش اینجاس که بهتون خیلی راحت مجوز جدایی میده.

کاری که مادر شوهر من با دخترش کرد. و الانم پشیمونه ولی دیگه کرده کاریش نمیشه کرد

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔