2777
2789
من با اینکه باردارم ولی میخام روزه بگیرم،،ایشالا ک از پسش بربیام

ایشالا قبول باشه عزیزم

طُ نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتد.⁦☀️⁩🌈            دگران روند و آیند و طُ همچنان که هستی 🍃🌾                       پرسپولیس زیبا ترین عشق جهان⚽❤️         تیم من نبض یه ورزشگاهه⚽🚩              معرفت کردگار، دیدن این عالم است🌎🌌       خوب جهان را ببین هر چه ببینی کم است🔭🌃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبق قراردادت نمیتونن کاری کنن. بشین سرجات الکی بلند نشو.  توافق دو طرفه باید بشه وگرنه شورا حل ...

منم گفت سال دیگ هم توش بشینم ک هرسال اساس کشی کنم.اگ بخوام سال دیگ هم بشینم توش شوری به اونا حق میده یامن؟من ۱ساله قراردادش کردم

اللهم عجل لولیک الفرج
طبق قراردادت نمیتونن کاری کنن. بشین سرجات الکی بلند نشو.  توافق دو طرفه باید بشه وگرنه شورا حل ...

تهرانیم.من شانس خوبی از خونه ندارم.سالی یک بار اساس کشی میکنم گفتم امسال صاب خونمون آدم خوبیه ۲سال توشم دیدم فروختش این ک خریدش دوباره ب فروش گذاشتشتو۳ماه دومین باره به فروش گذاشتنش.منم گفتم دیگ در براکسی باز نمیکنم.پریدم ب بنگاه دار.

اللهم عجل لولیک الفرج
منم گفت سال دیگ هم توش بشینم ک هرسال اساس کشی کنم.اگ بخوام سال دیگ هم بشینم توش شوری به اونا حق میده ...

ببین عزیزم تا موقع قرار داد کسی نمیتونه بگه بلندشو. 

الانم بخاطر کرونا گفتن هرکی تا تیر قرار داد داره خود ب خود تا 3ماه تمدید میشه. 

ما الان خودمون توی همین شرایطیم. 15 اردیبهشت قرار دادمون تموم میشه. خودمون خونه خریدیم ولی تخلیش 20 آبانه باید تا اون موقع اینجا بمونیم. طبق این وضعیت فعلا صاحب خونه نمیتونه کاری کنه مجبوره باهامون تمدید کنه. 

از خیلیها پرسیدم میگن اگه صاحبخونه باهات راه نیاد شورا رای به نفع مستاجر صادر میکنه

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست
ببین عزیزم تا موقع قرار داد کسی نمیتونه بگه بلندشو.  الانم بخاطر کرونا گفتن هرکی تا تیر قرار د ...

یعنی دیگ برج ۶هم میتونم قراردادم تمدیدکنم اگ صاحب خونه موافقم نباشه؟

اللهم عجل لولیک الفرج
تهرانیم.من شانس خوبی از خونه ندارم.سالی یک بار اساس کشی میکنم گفتم امسال صاب خونمون آدم خوبیه ۲سال ت ...

ما هم تهرانیم. اگه برات شرط گذاشته که باید بازدید بدی برای فروش باید در باز کنی وگرنه میتونی باز نکنی. عموما توی قرارداد قید میکنن. توام کاری به خریدار نباید داشته باشی به مدت قراردادت توجه کن. 

خودمونم چند سال قبل همچین چیزی برامون پیش اومد خونه رو فروخت ولی تا پایان قرار دادمون موندیم. 

ما از بد روزگار صاحبخونمون مرده افتاده دست وارث. هر روز یه ساز میزنن. همسرم باهاشون صحبت کرد گفت 6ماه باهام تمدید کن میگفت نه. الان شرایط من این مدلیه حاملم واسم سخته جابجایی. 

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست
یعنی دیگ برج ۶هم میتونم قراردادم تمدیدکنم اگ صاحب خونه موافقم نباشه؟

نه دیگه نمیشه. 

بخشنامه جدید اومده هرکی تا تیر 1400 قرار داد داره تمدید میشه. واسه شما شهریوره. تا اون موقع میتونی بشینی. 

این بخاطر کرونا گذاشتن. پیشبینی خودشونه که تا 3ماه بعدش همه واکسن زدن دیگه کرونا مهار میشه

ما هم تهرانیم. اگه برات شرط گذاشته که باید بازدید بدی برای فروش باید در باز کنی وگرنه میتونی باز نکن ...

گلم ما برج ۱۱گذاشتنش فروش تا برج دوازده نزدیک عید۲ماه دقیق در باز میکردم ی نفر خریدش اون بعد از بیست روز دوباره گذاشتش فروش.یعنی قبل از عید فروخته شده بعدعید دوباره گذاشتنش فروش منم ب بنگاه دارگفتم عمرا در باز نمیکنم براکسی.من مشکلم در باز کردن نیست مشکلم اینه ک گفتم حداقل۲سال تو بشینم هرسال اساس کشی نکنم الان دوباره۵ماه دیگ بایداساس کشی کنم اونم کرایه و رهن چنان گرون شده اعصابم خراب شده

اللهم عجل لولیک الفرج
گلم ما برج ۱۱گذاشتنش فروش تا برج دوازده نزدیک عید۲ماه دقیق در باز میکردم ی نفر خریدش اون بعد از بیست ...

میفهممت. انشاالله تا اون موقع صاحب خونه خوب خورده باشه به پستت باهات تمدید کنه.از الان غم 5ماه دیگه رو نگیر تا اون موقع خدا بزرگه

میفهممت. انشاالله تا اون موقع صاحب خونه خوب خورده باشه به پستت باهات تمدید کنه.از الان غم 5ماه دیگه ...

از این ناراحتم ک رهن وکرایه هااز پارسال تا امسال دوبرابرشده.پارسال رهن خالی ۵۰ملیون بود.الان شده ۵۰ملیون رهن ۷۰۰ی ۸۰۰کرایه.همین خونه ک هستم ۴۰میلیون رهن۱۰۰کرایشه تا اون موقع گرونترم مشیه.لعنت ب روحانی.ممنون ک جوابم دادی💕🌹

اللهم عجل لولیک الفرج
از این ناراحتم ک رهن وکرایه هااز پارسال تا امسال دوبرابرشده.پارسال رهن خالی ۵۰ملیون بود.الان شده ۵۰م ...

خدا لعنتشون کنه که اصلا به فکر مردم نیستن. 

فدات بشم عزیزم انشاالله صاحبخونه بشی بری خونه خودت❤️