من ک از تنهای اعصابم خراب شده.قضیه کرایه خونه هاورهن خونه هاهم اعصابم خراب کرده صاب خونمون همش ۶ماه ...
کدوم شهری؟
میگن کسای که 1400 قراردادشون تموم میشه خود ب خود تمدید میشه. و صاحب خونه حق بیرون کردن مستاجر نداره.
خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست
سلام گلم چند وقت پیش پیام دادم حال داداشتو پرسیدم نمیدونم یادته یا نه!حالشون چطوره بهتر شدن؟
خداروشکر ،خوب خوب که نه
ولی بهتره
محتاج دعا هستیم
شما که انقدر مهربونی دعا کن🌹🌹🌹
من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.
توافق دو طرفه باید بشه وگرنه شورا حل اختلاف رای به شما میده
خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست