2777
2789
وای عزیزم چقدر حرف تون  آرامبخش بود.

بزار خیالتو راحت کنم این بیماری کلا مرگ و میر ندارن به درمان خیلی خوب جواب میده من تو اتاق ید بودم یه خانوم با عصا بود شاید ۷۰واینا سنش بود گفت من ۱۷سالم بوده اومدم اینجا الآنم اینجام اصلا نگران نباش عمر دست خداست ولی روحیه شرط اوله

خواهرتون تازه جراحی کرده یا دوباره بیماریشون عود کرده؟پیش کدوم دکتر میره؟

خواهر من برا اولین بار سال ۹۸ جراحی شد بیمارستان شفای شیراز. تا همین دو ماه پیش مشکلی نداشت و تحت نظر بود الان آخرین بار که رفته پیش دکترش و چکاب شده گفته برید ید درمانی. اینقدر بهم میریزه که اصلا ما جرات نداریم جزییات رو بپرسیم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بزار خیالتو راحت کنم این بیماری کلا مرگ و میر ندارن به درمان خیلی خوب جواب میده من تو اتاق ید بودم ی ...

احسنت برشما دلم میخاست آبجیم این حرفا رو مستقیم خودش  میشنید از شما. آخه ما هروقت میخاییم چیزی بگیم فکرمیکنه شعار میدیم یا جای اون نیستیم

[QUOTE=240923669]بله آبجی منم همین مشکل رو داشته دقیقا. ولی خیلی استرسی وحساس هست.زود روحیه ش رو میبازه. اگه یکبار دک ...[/QUOTEبگو همین نگرانی باعث بیماری میشه من اینقدر بی تفاوتی که هر کی می‌پرسه دیگه خوب شدی تازه یادم میاد که آره یه روز مریض بودم کاش نزدیک هم بودیم هر روز میبردمش پارک وپیاده روی تا کلا همه چی یادش بره

[QUOTE=240923669]بله آبجی منم همین مشکل رو داشته دقیقا. ولی خیلی استرسی وحساس هست.زود روحیه ش رو میب ...

اره واقعا اون به یه دوست شجاع و خوش روحیه مثل شما خیلی نیاز داره حیف که ما خیلی دور هستیم

بده این حرف ها رو خودش بخونه تا خیالش راحت بشه من کلا از روزی که بیمار شدم دیدم به زندگی عوض شد فکر میکنم زندگی یه فرصت خیلی کوتاه که باید ازش استفاده کنیم وقتی با یه جواب آزمایش همه عوض میشه