2777
2789

تا یکی کی باشه

اگه کتاب  خوب یا سایت خوب  در مورد تربیت فرزند ، و روابط و شخصیت میدونی بهم معرفی کن . کتاب زنان زیرک . زن بودن از تونی گرنت .نیمهی تاریک وجود تاپیک دختر گرانبها و بانو آرتمیس عالی  هستند وخوندمشون. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو دوران قهر خودت ناراحت نمیشی اینقدر قهری؟

چرا‌خب ولی اگه مقصر باشه صبرمیکنم هرچیم اذیت بشم.. خودم مقصر باشم فرداش پیام میدم😐

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
مقصر منم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

پیشقدم شو پس😅

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
شدم خیلی عصبانییییه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ درگیره کلا پیجشم دستمه نگاه ک میکنم جواب دوستشم نداده با هم ...

مگ چیکارش کردی خاهر 😐

به اندازه ای بد اخلاق ک هیچ دختری تحمل نمیکنه

وا ..بده ک اینجور ، دوستین هنوز؟ مرد بداخلاق آدمو پیر میکنه😑