2777
2789
عنوان

یلحظه میاید؟؟؟

133 بازدید | 17 پست

داداشم خیلی خیلی سختگیرو سخت پسنده برای ازدواج🤦 حالا ما چندوقت پیش براش رفتیم خواستگاری خوشش اومد.حالا این دختر خانم کلاس موسیقی میره داداشم شماره استادش رو پیداکرده گفت پیام بده ب استادش ببینم چطوریاس.چطوری که منظورش اینه ازش بپرسم چون یک یک ساله کلاس میره..میشه شما یه جمله ادبی چیزی بگید؟ نمی‌دونم چطوری بنویسم ؟ممنون میشم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه من می‌خوام پیام بدم..همین دیگه نمیدونم چطوری و چی بنویسم 

نه منظورم اینه شاید اون خانوم ناراحت بشن که این مسائل رو با استادشون مطرح کردید

دنیا ی کابوسه ؛ و تو نمیتونی بیدارشی....😞
نه منظورم اینه شاید اون خانوم ناراحت بشن که این مسائل رو با استادشون مطرح کردید

نه از اون لحاظ اکیه.من فقط این جمله و این که چطوری بگم رو می‌خوام 🌹🙏

خب همینجوری که از بقیه سوال میکنید از اینم سوال کنید

والا من تاحالا تحقیق نکردم .اصلا ب تحقیق نرسیده.این اولین دختریه که داداشم خوشش اومده...حالا اینا مهم نیس من فقط اون جمله رو میخواستم.اکی.مرسی 

خب دختری که میخواد بره موسیقی عزیزم دیگه میخوای دختر مذهبی باشه البته منظور بدی ندارم دختر خوبیه اما میخوام بگم اینکه از استادش بپرسی جالب نیست، اگه میخوای حضوری بپرسم اما در کل جالب نیست

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
والا من تاحالا تحقیق نکردم .اصلا ب تحقیق نرسیده.این اولین دختریه که داداشم خوشش اومده...حالا اینا مه ...

خواهش میکنم. همینجوری عادی بگید ما برای تحقیقات آمدیم و می‌خواستیم ببینیم نظرتون در مورد این خانم چیه

کاربر آقا هستم
والا من تاحالا تحقیق نکردم .اصلا ب تحقیق نرسیده.این اولین دختریه که داداشم خوشش اومده...حالا اینا مه ...

بگو برای امر خیر مزاحم شدم ی خانمی پیش شما کلاس میاد میخوام بدونم چطور اخلاقی داره و ازاین حرفا

خب دختری که میخواد بره موسیقی عزیزم دیگه میخوای دختر مذهبی باشه البته منظور بدی ندارم دختر خوبیه اما ...

نمی‌دونم چرا بحث رو به حاشیه میبرید 😂من کلا جمله رو خواستم .وگرنه نگفتم مذهبیه یا نه 😂

2790
2778
2791
2779
2792