2777
2789
عنوان

بهترین کتاب📚📒

118 بازدید | 10 پست

اگه بخواین به من ی کتاب معرفی کنین 

فقط یکی که بهترین و اثر گذارترین کتاب عمرتون بوده 

باشه اون چیه؟؟؟

و اگه میشه دلیل انتخاب و موضوع کلی کتاب و بگین

ممنون از همه دوستان کتابخون نی نی سایتی🙏😘🧡

باز میشه این در..... صبح میشه این شب..... صبر داشته باش🫀با هرکی مثل خودش :) 🙃INTJ#

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزی که زندگی کردن آموختم 

خب از اسمش هم مشخصه روانشناسی و علمی، اما در قالب یک داستان، و بسیار بسیار جذاب 

من این کتاب رو به همه پیشنهاد کردم 

تلاش کن، اگر نشد، دوباره تلاش کن _عضو اکیپ ماورایی

دختران افتاب

بسیاز زیبا هست  و قشنگ یصورت رمان مسئله دختر بودن جایگاه دختر تو اسلام با دقت ظراقت بهش میپردازه و بشدت قصه جالبی هم داره من به شخصه فکر میکردم اصلا تو اسلام به زن ها بها داده نشده و زن ها از مردا کمترن ولی از وثتی این کتاب رو خوندم دیگه هیچ سوالی برام نموند خداییش خییل قشنگ بود یکبار هم که شده بخون 

کاش عاشق مهدی(عج) بودن مد میشد💔        کوهیم ما تا ایستاده ایم روی پاهامون...😎               ماهیم تا خورشید هست رهبر راهمون..          در هیچ اساس نامه ای،حق تماشای زیبایی تو بانو به رسمیت نشاخته شده است! خیالت تخت           تحریم کن چادر بکش ب روی همه چشم ها . برنامه صلح امیزی در کار نیست✌     خدایا ما برای تو تیپ زده ایم بگذار نپسندنمان مارا به چه نگاه غیر همین که بنده خوشتیپ تو هستم مرا کافیست😍   اگر میشد میخواستم پس از مرگم  چادرم را هم با من خاک کنید میخواهم روزی که دستهایم خالیست.... امانت مادرم بانو فاطمه را دستم بگیرم.. و به او پس بدهم .  آن ها چفیه را خیس می کردن تا نفس هایشان”آلوده شیمیایی” نشودمن چادر می پوشم تا از نگاه های آلوده”دور بمانم اینی که میگن مشکی رنگ عشقه یعنی چادرمو عشقه  (خانوم وکیل اینده) 

چقدر تاپیک مفیدی 🙏🏻😍❤😍❤

منم پست های دوستانو میخونم پیشاپیش ممنون از همه

کتلب نیمه تاریک وجود از دبی فورد . چون کاملا آمیخته با مسائل خودشناسی هست و برای شناخت سایه و مشکلاتی که با اطرافیان داریم کمک کننده

در پایان بعضی فصل ها تمرین هم داره که اثر کتاب رو چندین برابر میکنه 🌹

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

کتابی راجب روح یا خواب کسی میشناسه بهم معرفی کنه ؟کتاب خیلی خوبی باشه .اینکه  از لحاظ عیردینی ر ...

تعریف کتاب سفر روح رو زیاد شنیدم اما خودم هنوز مطالعه نکردم 

بنظرم برای این کتاب ها راجب نویسندش تحقیق کنید اگر معتبر بود مطالعه کنید 

من آنِ توام        مرا به من باز مده..