2777
2789
عنوان

کنه کبوتر

| مشاهده متن کامل بحث + 25273 بازدید | 38 پست
عزیزم عادت داری به دقیق نخوندن متن ؟؟گفتم کنه کبوتر 

عزیزم چکار کردین شما

توروخدا اگ از بین رفتن بگو منم انجام بدم

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
عزیزم چکار کردین شما توروخدا اگ از بین رفتن بگو منم انجام بدم

ببین اول مسیر ورود شون به خونه رو باید پیدا کنین ، اونجا رو قشنگ ببندید نتونن بیان، بعد اگه جایی دیدید له شون کنین و کامل جارو برقی بکشید و کیسه جارو رو هم بعدش دور بندازید. بیشتر روی زمین هستن. اگر از این فرش ها که پرز بلند دارن دارید حتما بدید بشورن چون لای اونا میرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اول مسیر ورود شون به خونه رو باید پیدا کنین ، اونجا رو قشنگ ببندید نتونن بیان، بعد اگه جایی دید ...

سلام 

من همه روش هارو امتحان کردم هر سمی میزنم خودم خفه میشم از بوش ولی اینا نمیمیرن

خسته شدم بخدا

از کل ساختمونمون فقط تو خونه ما پر شده

درز هر جارو میبندیم ی روز نیستن بعد دوباره ی جا دیگه میبینمشون 

چیکار کنم؟ این سم پاش هام میگن یاید کل خونه رو خالی کنین و اصلا تواناییشو ندارم

نزدیک خونه تون جایی پرنده لونه نکرده؟

چرا قشنگ تو دیوار بغل اتاقم یه بالکنه اونجا خونه گذاشته تو کامپوزیت

اصلا یه طوری نیست که بشه لونشونو برداشت

چند بار اسفند دود کردم گرفتم اون لبه پرنده هاش رفتن ولی لونشونو کنه ها موندن

کنه کبوتر به انسان نمیچسبه اون کنه سگ هست نیش میزنه کلا کبوتر با انسان هیچ بیماری مشترکی نداره نگران ...

کنه می تونه باعث انتقال تب کریمه بشه و بعد مرگ انسان . البته آمارش پایینه مثلا تو 2022 تو کل دنیا 4نفر مردن ولی هرکسی میتونه جزو این آمار باشه. برای از بین بردن کنه راههای تخصصی رو استفاده کنید چون استفاده از سموم متفرقه باعث مقاوم شدن این حشرات می شه ...

چرا قشنگ تو دیوار بغل اتاقم یه بالکنه اونجا خونه گذاشته تو کامپوزیت اصلا یه طوری نیست که بشه لونشون ...

ببنید مشکل اینجاست که همه کارها رو خودمون میخوایم انجام بدیم . اون لونه رو میشه برداشت ، کنه رو می شه از بین برد. فقط باید در کنارش هزینه کنید. به یه شرکت سمپاشی کنه زنگ بزن. مشاورشون رایگانه

کنه کبوتر به انسان نمیچسبه اون کنه سگ هست نیش میزنه کلا کبوتر با انسان هیچ بیماری مشترکی نداره نگران ...

مایت کبوتر چی؟اومدن تو خونه ام،فعلا سم پاشی کردم،ولی خیلی نگرانم،اگه اطلاعاتی داری بگو توروخدا