2777
2789
عنوان

کنه کبوتر

25273 بازدید | 38 پست

خانوما سلام 

ما تو خونمون کنه کبوتر داریم هم همسایه کبوتر باز داریم هم همسایه پشتیمون خدابه زمین گرم بزنش نذاشته پشت ساختمونو سیمان کنن کلن لونه پرنده و کبوتره دیوار پشتمون ، باردارم و بچم تابستون بدنیا میاد خیلی استرس دارم که یه وقتی نیشش بزنه چیکار کنم واسه ازبین رفتنش کمک کنید تروخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه نشدم 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
وای حتما یه هفته برو خونه مامانت حسابی سم پاشی کن  و تمام درزها رو بپوشونید مدام بشورید خیلی ب ...

مادوساله اینجاییم ، همیشه اوایل تابستون میومدن اما امسال ، امروز اولیشو دیدم لای درز لباسم حالم بده استرس بچمو دارم شوهرمم بیخیال

کنه کبوتر به انسان نمیچسبه اون کنه سگ هست نیش میزنه کلا کبوتر با انسان هیچ بیماری مشترکی نداره نگران نباش

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد
مادوساله اینجاییم ، همیشه اوایل تابستون میومدن اما امسال ، امروز اولیشو دیدم لای درز لباسم حالم بده ...

ببین من یه خاطره خیلی بد دارم نمیخوام بگم ولی خواهشا زودتر یه فکری بکن وقت زیاد داری 

اصلا هم غذا نریزید و کیش کنید برن 

ماهم یه مدت داشتیم بهشون میگن خشک    همسایمون کبوترداره  فقط چارش سمه دورخونه است هم ...

تاحالا گزش نداشته واستون؟؟ 

شانس من فقط تو کانال کولرو اتاقامونه 

بخاطر همین نگران اینم بره تو درزای لباسا و تختو وسایل بچم