2777
2789

برای جلوگیری از ریزش موهاتون باید تغذیه مناسب و سرشار از ویتامین های خانواده B داشته باشید. سبوس برنج رو به غذاتون اضافه کنید. اگر هم خاستین مو بکارید می تونید برای کاشت مو به کلینیک آرین سیما مراجعه کنین. کارشون خوبه

به نظر من قبل از هر اقدام بدون تفکری اول برید پیش یه دکتر.درضمن نه دکتر پوست و مو.چون تا اون جایی که من دیدم و شنیدم این قشر عزیز دکترا تا سلام میگی برات نسخه رو نوشته و تمام.نمیدونه مشکل ریزش موت چیه ارثیه هورمونیه به خاطر بارداریه کمبود ویتامینه کم خونیه یا.... . پس پیشنهاد میکنم اول برین پیش یه متخصص داخلی و غدد.ماجرا رو براش توضیح بدین بعد براتون ازمایش مینوسه.بعد ازجواب متوجه میشین که دردتون چیه وباتوجه به اون درمانشو رو انتخاب میکنین.همین خیلیم سخت نیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

💥💥💥واسه دوستایی كه با اين برند عالي آشنايي ندارند👇

فوراور يك #سوپر_برند آمريكاييس كه محصولاتش كاملا #گياهي و بدون هيچ گونه مواد شيميايي و بِيس محصولات #الوورا باربادنسيس و مشتقات #کندو زنبور عسل میباشد ،بیش از #٣٩ سال از فعاليت اين كمپاني ميگذرد. و در #۱۶۰ کشور دنیا نمایندگی رسمی دارد این یعنی یک لول جهانی 👌

👈فوراور ۹۷% آلوئه ورای دنیا و ۶۵% عسل دنیارا تامین میکند . 😍

فوراور ۲۵۰ نوع محصول در زمینه های مراقبت های شخصی،مراقبت های پوستی و روغن های حیاتی و غیره دارد..🔴

برای اطلاعات بیشتر و سفارش به آیدی تلگرامی

@Akalin_az

پیام ارسال نمایید.

محلول گیت پی که تبلیغ میکنن، اصلا تاثیر نداره و کلاهبرداریه

جدی میگی؟من خریدم😔

کنار آشیانه ی تو آشیانه می کنم/فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم/کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای/و من برا ی زندگی، تو را بهانه می کنم

ریزش مو عاملی شایع در میان مردان و زنان است. این موضوع در درازمدت تأثیراتی را بر ظاهر اعمال می‌کند که موجب نگرانی بسیاری از افراد می‌شود. ریزش پنجاه الی صد عدد مو در روز طبیعی است. این اتفاق از آن جهت رخ میدهد که موهای مرده میریزند تا موهای جدید رشد کنند و کاملا لازم و طبیعی است. اما ریزش مو در برخی افراد بنا به وراثت و یا فشارهای جسمی و روانی بیش از اندازه اتفاق می‌افتد و درمان‌های خاص خود را می‌طلبد. با مراجعه به پزشک و مصرف دارو می‌توانید از کم پشتی موهای خود بکاهید. اما در ادامه مجموعه‌ای از روش‌های خانگی مؤثر و بدون عوارض برای درمان ریزش مو را مطرح کرده‌ایم که میتوانند راه حل مفیدتری نسبت به داروها باشند.

منبع : ریزش مو | علل و درمان‌‌های خانگی برای ریزش مو

بیوتین برای ریزش عالیه . هیچ ضرری هم نداره . محلول در آبه . هم راحت جذب میشه هم مازادش راحت با ادرار دفع میشه . برای آمریکا رو بخرید . نیچرزبونتی آمریکا . من خارجیشو خریدم آمریکاییه خیلی بهتره هم کپسولاش اندازش کوچیکتره هم نرمه کلا بگم خیلی راضی ام اگه اینستاگرام دارین این پیج اینستاگرام رو  ببینید  _biotin_original  توی اینستاگرام سرچ کنید پیجش میاد 

من فولی زینک میخورم هر روز یکی خوبه ترکیباتشو مینویسم فروس سولفات+فولیک اسید+زینک سولفات هم ریزش مو ...

بیوتین برای ریزش عالیه . هیچ ضرری هم نداره . محلول در آبه . هم راحت جذب میشه هم مازادش راحت با ادرار دفع میشه . برای آمریکا رو بخرید . نیچرزبونتی آمریکا . من خارجیشو خریدم آمریکاییه خیلی بهتره هم کپسولاش اندازش کوچیکتره هم نرمه کلا بگم خیلی راضی ام اگه اینستاگرام دارین این پیج اینستاگرام رو  ببینید  _biotin_original  توی اینستاگرام سرچ کنید پیجش میاد 

من فولی زینک میخورم هر روز یکی خوبه ترکیباتشو مینویسم فروس سولفات+فولیک اسید+زینک سولفات هم ریزش مو ...

سلام منم هر روز صبح که از خواب پا میشم میبینم رو بالشتم پر شده از مووووووووووووووووووووووووووووووو

دوستان رینفویلتیل هم برای درمان ریزش خیلی خوبه 

اینجا راجبش بخونید ی لوسیون خارجی گیاهیه

https://drluxe.ir/wp-admin/post.php?post=44062&action=edit

سلام دوستان این یه ارز دیجیتال جدید با گوشی ساده میتونین استخراج کنید برنامه را دانلود کنید

به راحتی روزی ۲۰ پای نتورک جمع کنید 

قیمت هر پای نتورک ۳۵ دلار قیمت پایه میشه پس هر چه سریع تر دست به کار بشید رویاهاتان را به واقعیت تبدیل کنید 

لینک 

minepi.com/kami2018

کدمعرف kami2018