2777
2789
عنوان

عـڪس رنـگے

252 بازدید | 47 پست

خانما دو روز دیگه قراره عکس رنگی توی یزد انجام بدم.خواهش میکنم بهم بگین کی اونجا عکس گرفته برخوردشون چجوریه....و برای تسکین درد چیکارا کردین.من خیلی وحشت دارم از عکس ولی مجبورم......و عکس رنگی رو سه روز بعد از پاکی میگیرن یا روز سوم پریودی من فراموش کردم دقیق چی گفتن.خواهشا کسی اگر میدونه منو ارومم کنه....

فقط یه قرص ازیترومایسین اگر اشتباه نکنم بهم دادن از روز اول پریودی  تا ۶ روز بخورم چی هست این؟

یه صلوات برای بچه دار شدنم بفرستید💜 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی میترسم چون تو رابطه هم درد زیادی دارم.چقدر طول میکشه.توی یزد کسی میدونه بیهوشی داره یانداره؟

بنظرم داشته باشه. تو شیراز ک با بیهوشی انجام میدن. منم مث تو. حتی برا سونو واژینالم میمیرم چ برسه عکس. خدا نگاهمون کنه حداقل اذیت نشیم زیاد

انجام ندادم. ولی چون احتمال آی یو آی داریم و ممکنه دکتر بخاد ازم در حال تحقیقم راجع بهش

بله دکتر ب منم گفت ای یو ای کنم.اما تصمیم گرفام برم یزد ببینم اونجا چی میگن احتمالا منو ای یو ای کنن 

بنظرم داشته باشه. تو شیراز ک با بیهوشی انجام میدن. منم مث تو. حتی برا سونو واژینالم میمیرم چ برسه عک ...

کاشکی یزدم بیهوشی داشته باشه خیالم کمی راحت باشه.چند روزه از استرس حالم بده