2777
2789
عنوان

تغذیه

91 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من نزدیک سه هفته هست که برای کاهش وزن کم خوراک شدم یعنی برنج ونون به حداقل رسوندم وزن من ۶۳بوده الان شده ۶۱.۵خودم احساس میکنم هیچی کم نمیشه فقط خیلی کم پهلوکه اونم بایدخیلی بهش دقت بشه براحتی مشخص نیست البته من زیاداهل میانوعده نیستم ورزش هم بعضی ازروزهاپیاده روی میکنم آیاکسی تونسته بااین روش قابل توجه کم کنه میشه راهنمایی کنیدمنوووو

چرا خودتون رو اذیت میکنید ، بخدا وزن کم نشانه ی زیبایی و تمام و کمال بودن نیست ، مخصوصا تو این شرایط اسف بار جامعه و کرونا ، با رژیم بدن ضعیف میشه و سیستم ایمتی بدن ضعیف میشه و بدنتون مساعد میشه برای دریافت بیماریها 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چرا خودتون رو اذیت میکنید ، بخدا وزن کم نشانه ی زیبایی و تمام و کمال بودن نیست ، مخصوصا تو این شرایط ...

اضافه وزن زیادباعث میشه که هرکاری لازمه انجام بدین چون همین اضافه وزن میتونه برای آینده خطرسازباشه

من خودم تو یه ماه  7 کیلو با رژیم کم کردم  و از خانم رجبی کمک  گرفتم  کار شناس ارشد تغذیه هستن و یکمم پیاده روی کردم
چون هر ماه باید از یه رژیم مختلف استفاده کرد شماره خانم رجبی هم بخوای می تونم بهت بدم ازش مشاوره بگیری

من خودم تو یه ماه  7 کیلو با رژیم کم کردم  و از خانم رجبی کمک  گرفتم  کار شناس ا ...

تورو خدا با خودتون این کارا رو نکنید. کاهش وزن باید آهسته صورت بگیره. این وزن کم کردن های ناگهانی باعث ضعف شدید ، ریزش مو، تیرگی و لکه های پوستی، کم آبی بدن میشه و سلامتتون رو به خاطر میندازه. 

بهترین روش برای لاغری آهسته و پیوسته حرکت کردنه عزیزم .... ابتدا باید شیرینی و شکلات و بستنی و چیپس و پفک و فست فود حذف کنی و بعد برنج رو نصف کنی کم کم ، شب ها هم اصلا برنج و نون نخوری بجاش جوانه گندم بخور که ریزش مو نداشته باشی. در ایده آل ترین حالت شما باید در دو هفته نهایتا ۱.۶کیلووزن کم کنی. 

عزیزم اگر ناگهانی وزن کم کنی چون متابولیسم به شدت میاد پایین بدن در شرایط بحرانی خودش قرار میگیره و برای اینکه سیستم ایمنی رو ببره بالا جذب مواد غذایی خیلی زیاد میشه و برعکسش دیگه اب هم بخوری چاق میشی. ولی اگر آهسته و نوسانی وزن کم کنی متابولیسم پایین نمیاد و بدن هماهنگ میشه باهات و دوباره وزنت بالا نمیره 

من به هر کدوم از دوستام که دنبال لاغری و رژیم باشن ادرس سایتش کلینیک هرا رو میدم

خودم تو این کلینیک و با رژیم های دقیق و اصولی شون لاغر شدم و خیلی راضی ام

http://heraclinic.ir/

شماره تماس: ۶۶۹۳۳۸۶۹ - ۶۶۹۳۳۹۰۶

سلام عزیزم لاغری و کاهش وزن باید اصولی باشه اگه خودت اقدام کنی ممکنه چه با ورزش چه تغذیه اگه از روی علم و اگاهی نباشه اسیب ببینی بیشتر من خودم چون اضافه وزن داشتم مشاوره انلاین گرفتم برای تغذیه پیش یک متخصص که یکی از دوستام بهم معرفی کرد فک میکنم از سامانه ماوراطب بود که هم مشاورعه انلاین داشتن هم حضوری ولی من چون بچه کوچیک دارم حضوری سخت بود برذام انلاین رافتم دوستم خودشم پیشش رفته بود جواب گرفت من برنامه تغذیه گرفتم خودمم درکنار برنامه تغذیه ورزش کردم خیلی سریع واصولی بدون اینک اسیبی ببینم وزنم کم شد و خداروشکر تا الان برگشتی نداشته