2777
2789
عنوان

مشکل بارداری

65 بازدید | 8 پست

کسی زخم دهانه ی رحم داشته؟؟؟

مشکلی واسه بارداریش پیش اومده؟

چطور درمان کردین؟؟!  

تعداد رای : 3
نظرسنجی
درمان داره؟
2
66%
جلوی بارداری رو میگیرع؟
1
33%

اول باید درمان شی چون دچار عفونت پی دی پی میشی جنینت سقط میشه دقیقا برا منم همین اتفاق افتاد

پسر قشنگم دختر نازم بی صبرانه منتظرتونم❤❤ من ریخته ام در رگ تو شیره جان هی چرخ بزن در من و دل را بتکان این هم نفسی عجب صفایی دارد در پیکر من ۳ قلب دارد ضربان🧡🧡🧡

پیش متخصص زنان و زایمان خوب برو طول درمانش دو سال ایناست 

پسر قشنگم دختر نازم بی صبرانه منتظرتونم❤❤ من ریخته ام در رگ تو شیره جان هی چرخ بزن در من و دل را بتکان این هم نفسی عجب صفایی دارد در پیکر من ۳ قلب دارد ضربان🧡🧡🧡

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من پس همچیم سالمه چرانمیشم ۳ ماهه اقدامم و الانم تموم دردا پریودی و دارم😔۲۶ بابد بشم

شما زمان اقدامتو نمیدونی بعضی روزا باردار نمیشه شد مثلا یک هفته قبل پریودی نمیتونی باردارشی

من پس همچیم سالمه چرانمیشم ۳ ماهه اقدامم و الانم تموم دردا پریودی و دارم😔۲۶ بابد بشم

بعد اعلائم بارداری با پریودی یکیه یکم صبور باشین

اول باید درمان شی چون دچار عفونت پی دی پی میشی جنینت سقط میشه دقیقا برا منم همین اتفاق افتاد

رفتم دوسال درمان داشتم اینقدر دارو مصرف کردم خسته شدم دیگه نمی‌دونم چیکارکنم