2777
2789
عنوان

ایده-جهیزیه🏠

186 بازدید | 11 پست

هر کس ایده ای در مورد مارک و مدل جهیزیه داره بگه

مثلا ناهار خوری ست مبلمان باشه یا نه....

رنگ لوازم برقی چی میپسندین...

لوستر چه سبکی باشه مدرن یا سلطنتی...

من شخصا رنگ سیلور برای لوازم برقی ترجیح میدم

سرویس چوب هم رنگ خنثی و مدرن میپسندم

رنگ چوبشم نقره ای با یکم مشکی

قَصݛ میسآزَ۾ بآ ټَما۾ِ آجِݛهآیۍ کعِ پَݛټ ڪَݛډَטּ سَمټَم :)

من خودم رنگ های تیره رو دوست دارم لوستر هم دلم میخواد مدرن باشه و همینطور تلویزیون هم دلم میخواد سایز بزرگ باشه رنگ فرش هم با مبل همخونی داشته باشه ناهار خوری هم یه چهار نفره توی آشپزخونه البته اگر خونه بزرگه یه دوازده نفره هم توی سالن 

این نظر منه بازم بستگی به سلقه خودتون داره ولی اگر لوستر سلطنتی میگیری سعی کن مبل ها رو هم سلطنتی بگیری و نهار خوری رو با مبل ها یکی کنی. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اولا سبکتو مشخص کن نمی شه که از هر مدلی اومد بخری ببین چه سبکی می خوای و چه رنگی به این سبک میاد 

من حس می کنم شما سبک مدرن دوس داری برای اون رنگ نقره ای و خاکستری و سفید و بژ خوبه وسایلاتم بزنی تو گوگل سبک مدرن میاره

واسه آشپزخونه هم لوازم برقی دلم میخواد رنگشون با یخچال همخونی داشته باشه و از رنگ سفید توی وسایل برقی سعی میکنم استفاده نکنم چون بنطرم جذاب نیست. 

یخچال دو دره هم خیلی خوشگله 

من خودم رنگ های تیره رو دوست دارم لوستر هم دلم میخواد مدرن باشه و همینطور تلویزیون هم دلم میخواد سای ...

خونم ۹۰متره 

مبلمان ۹نفره چون کنسول و میز تی وی و... ام هست خیلی شلوغ میشه ناهار خوری زیاد بگیرم

میخواییم آشپزخونه رو بازسازی کنیم  جزیره بزنیم براش صندلی دو تا بگیرم بعد ی ناهار خوری ام ۴ نفره ام بگیرم حالا نمیدونم ست مبلمانم باشه یا نه   

اولا سبکتو مشخص کن نمی شه که از هر مدلی اومد بخری ببین چه سبکی می خوای و چه رنگی به این سبک میاد&nbs ...

مبلمانم بین استیل کلاسیک 

زنگ چوبش نقره ای با سر گل مشکی

آره واقعا سلطنتی دوس ندارم  

رنگ مبل هم مثل سرویس خوابم طوسی   نشیمن اش کرم و طرح دار 

حالا نمیدونم پرده  فرش  کنسول و ... تو چه طرحی بگیرم

وسایل آشپزخونه  اونایی ک با من بوده  سیلور گرفتم

🤔😕

واسه آشپزخونه هم لوازم برقی دلم میخواد رنگشون با یخچال همخونی داشته باشه و از رنگ سفید توی وسایل برق ...

واقعا ساید شیکه اما جا نداره آنچنان

یخچال دو قلو دوس دارمممم

رنگ لوازم برقی ام هر کی دیدم یا سیلور گرفته یا مشکی سفید زیاد مد نیست زودم کثیف میشه

مبلمانم بین استیل کلاسیک  زنگ چوبش نقره ای با سر گل مشکی آره واقعا سلطنتی دوس ندارم   & ...

عزیزم استیل و کلاسیک هردو تقریبا مشابهن فرق زیادی ندارن باقی مونده وسایلم همون سبک بگیر فقط مراقب باش خونت خیلی تیره نشه مبلامان و میزناهار خوریو ست بگسر برای جزیره به هیچ وجه صندل نخر

عزیزم استیل و کلاسیک هردو تقریبا مشابهن فرق زیادی ندارن باقی مونده وسایلم همون سبک بگیر فقط مراقب با ...

ممنون از راهنماییت گلم

از این میز ها برای آشپزخونه میزنن  ک فضای زیرش خالیه صندلی اپن میزارن اون چطوره

جزیره بهتره یا اون کار؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز