2777
2789
عنوان

یه رفیق با درک

218 بازدید | 27 پست

بعد چن سال باردار شدم آقام نمیزاره از جام تکون بخورم خسته شدم دوس دارم یه دختر بین 15 تا 25 سال باشه با هم دوست شیم خودمم 20 سالمه

توی سایت رفیق شیم شاید یه خورده از تنهایی در اومدم😍

آقات؟ 🐴🔫

خدا برا هم حفظتون کنه 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دنبال یه دوست کرجی هستم البته متاهلم وبچه ندارم سی وچهارسالمه

برای کسانی که به وجود خدا ایمان دارند هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسانی که به وجود خدا ایمان ندارند هر توضیحی بی فایده است!!!
حالا چرا شرایط سنی گذاشتی مگه استخدامیه😁 با کسی دوست شو که انرژی مثبت باشه و بتونه راهنماییت کنه بع ...

حدودا😂😂

اره راس میگی ولی دوس دارم خیلی فاصله سنی نباشه تا همو درک کنیم

ماشالا۲۰ سالتتازه بعدازچندسال بچه دارشدی ؟چندسالگی ازدواج کردی؟؟؟؟من۲۸

15 سالم بود ازدواج کردم بخاطر بیماریم پنج سال بچه گیرم نیومد تا دیروز صب رفتم جواب آزمایشم رو گرفتم

15 سالم بود ازدواج کردم بخاطر بیماریم پنج سال بچه گیرم نیومد تا دیروز صب رفتم جواب آزمایشم رو گرفتم

انشالله کنارآقات وبچه هات سالیا ن سال سالم وسلامت باشین    خیلی زودبوده ولی  آقات چندسالشه؟درکت میکنه

چ بیماری قابل گفتنه؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚