2777
2789
چ قهر باشم چ اشتی زیاااااااد میبینیم میگن اگ ساعت های جفت ببینین یعنی یکی داره بهت فک میکنه🤷‍♀️

😂😂😂😂نمیدونم کیه که اینقدر پیگیره منه ساعت شیش صب بهم فکر میکنه تا ساعت دو شب که بخام بخوابم😂😂😂

دیروز داشتم میخندیدم...دوستم یهو شارژرش رو کرد تو لپم😁.نفهمیدی ینی؟؟؟؟ ای بابااااااا حتما باید مستقیم بگم چال لپ دارم😐😍خب نامردا نمیگین آدم خجالت میکشه~_~😒😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واتش چیه؟

یه نوع واتساپه( جی بی واتساپ)

ی سری قابلیت داره مثلا پیامتو پاک کنی براشون پاک نمیشه یا میتونن استوریتو ببینن ولی اسمشون نیاد یا بازدیدشونو رو ی ساعتی بزنن خشک شه ولی انلاین باشن😁

♥️
دقیقا لامصب نمیادم بگه بهمون😂

نه😂😂😂😂

دیروز داشتم میخندیدم...دوستم یهو شارژرش رو کرد تو لپم😁.نفهمیدی ینی؟؟؟؟ ای بابااااااا حتما باید مستقیم بگم چال لپ دارم😐😍خب نامردا نمیگین آدم خجالت میکشه~_~😒😅
چند وقت باهاش بودی خدا بگم چیکارشون نکنه همچین ادمای بی وجدانو

دوسال کاربر asllll19 هستم لغو کردم یکماه بحث کرد جدا شدیم رفت بیخودی مشکلمون راه دور بود یکماه جدایی اینجا میگفتم بقیه میگفتن کم محلی کن برمیگرده اما حقیقتش این بود درگیر خاستگاری و نامزدی بوده نامرد زندگیمو خراب کرد 😭😭😭

دوسال کاربر asllll19 هستم لغو کردم یکماه بحث کرد جدا شدیم رفت بیخودی مشکلمون راه دور بود یکماه جدایی ...

وای عزیزم چ بد

چن وقته کات کردی

منم شرایطم مث توعه ولی خب هنوز ازدواج نکردیم ن من نه اون ۷ ماهه کات کردیم

♥️