2777
2789
عنوان

دعا و جادو رو چجوری باطل کنم ؟

4294 بازدید | 60 پست

من و دوست پسرم رابطمون رو تموم کردیم،اما مامانم میگه چون خیلی سال باهم بودید باید باهم ازدواج کنید اصلا هم براش مهم نیست که ما چقد باهم مشکل داریم.تا الان چند بار برای ما دعا گرفته من پیدا کردم 

من چون خسته بودم تحقیق کردم دیدم اگه حرز داشته باشم دعا بهم اثر نمیکنه ،خودم گرفتم 

اما اون نداره حرز،الان مادرم دعا گرفته و اون پسر بیچاره روانی شده،دائم مضطربه میگه یه لحظه نمیتونم از فکرت بیام بیرون ... حالش مثل قبل نیست اصلا عادی رفتار نمیکنه 

الان دعارو پیدا کردم میخوام باطل کنم اما نمیدونم چکار کنم ؟ قبلی هارو انداختم تو آب روان 

این توش پر از قرآنه باید چیکار کنم ؟ 

خواهش میکنم تو زندگیتون هیچوقت اینکارو نکنید تمام وجودتون میشه پر از انرژی منفی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باطل السحر ۱

بعد از نماز صبح ۵۳ بار ایه ۶۵ یس بخونین . به نیت باطل شدن سحر و جادو و دعا ( از خودت و همسر اگر داری یا اون شخص ). بلافاصله بعدش غلاف بار ذکر ( یا قَهّار ) به نیت غلبه بر دشمن

١ قق

بعد از نماز عصر ۵۳ بار اخرِ ایه ۱۷۱ بقره ( صم بکم عمی فهم لا یعقلون ) رو میخونین به نیت باطل شدن سحر و جادو و دعا . بلافاصله بعدش ۱۱۰ بار ذکر ( یا رَغیب ) به نیت غلبه بر دشمن قوی

بعد از نماز عشا ۵۳ بار ایه ۲۱ مجادله به نیت باطل شدن سحرو جادو و دعا و بلافاصله بعدش ۱۱۰ بار ذکر ( یا شَدید ) به نیت به شدت مغلوب کردن دشمن بخونین

به مدت سه هفته . همه ی این ها رو که نیت میکنی به نیت خودت و هر شخص که میخوای ( مثلا همسر و فرزند و .. )

باطل السحر۲

یکبار قبل از نماز مغرب و یکبار بعد از نماز عشا بخونید :

به نیت باطل شدن سحر و جادو و دعا و دفع ظلم ظالمین و دفع چشم زخم و دفع جن زدگی و دفع حسادت حسود از خودتون همسرتون و فرزندانتون ( یا هر کس که میخوای )

( صلوات . سوره توحید . سوره فلق . سوره ناس . سوره توحید . بسم الله الرحمن الرحیم یا اللهُ یا رحمانُ یا رحیم یا ربَّ العالمین اِهدِنا الصِراطَ المُستَقیم . صلوات )

بستگی به طلسم ها داره اما معمولا تا سه هفته اثراتش رو نشون میده ان شاالله

دومی به تنهایی معمولا کفایت میکنه اما اگر فک میکنی گره زیاد داری هر دو رو انجام بده

معمولا یک هفته ای باطل میکنه برای اطمینان مینویسم سه هفته

میشه درخواستم قبول کنی ی چیزی بگم

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

همش خرافاته

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

کاش یکی اینو واسه ما میگفت😪

سلطان تعلیق(ma_ashegسابق)😑                                        ♡من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💚💜💎        یه دخمل آرمی ام و هچنین عاشق بیلی آیلش😍💚                   عاشق خوانندگی و یوتوبرترسناکی ام😊❤💚