2777
2789
عنوان

عروسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 57 پست
داره ميگ فقط پدرومادر  اونارم كه الان دارن باهاشون زندگي ميكنن

بله دیگه هر لحظه با همیم تو یه خونه زندگی میکنیم بعد عروسی بگیرم کرونا میگیریم؟😑

نیمچه قناد 👩🏻‍🍳 نو عروسم👸🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسئله اینکه همین مهمانی های کوچک هم خیلی ها رو به باد داده،بهتره سطحی نگرانه به مسایل نگاه نکنیم&nbs ...

داره ميگ جشن نداره يعني ميره عكس ميگيره بعد بامامان و باباش خداحافظي ميكنه ميره خونش 

عادت داريد انگار بزنيد تو ذوق كسي 

خواهرم پزشکه و میگه خیلی از کسایی کرونا گرفتن میگن‌عروسی بودیم تو رو خدا لااقل به جوونای مردم ک کادر ...

عزیزم طرف(که خودمم باشم)به خودش رحم نمیکنه بعد خیال داره به کادر درمان رحم کنه🤐

همین خودت ارایشگاه میری خطر داره  آتلیه و ... من که از اول کرونا تا حالا آرایشگاه نرفتم و تا ...

نه اگ رعايت شه خطري نداره آتليه هم كسي نيست فقط خودشونن 

شما عروس نيستي كه احتياج به آرايشگاه داشته باشي نبايدم ميرفتي تو اين يك سال

همین خودت ارایشگاه میری خطر داره  آتلیه و ... من که از اول کرونا تا حالا آرایشگاه نرفتم و تا ...

بله ولی انشالله بعد ماه رمضون که شرایط یکم مساعد شد و سالن ها رو باز کردن میرم😘

داره ميگ جشن نداره يعني ميره عكس ميگيره بعد بامامان و باباش خداحافظي ميكنه ميره خونش  عادت دار ...

ایشون می فرمایند مهمانی کوچک داره !!! حتما توی اون مهمونی فقط پدرومادر هستن نه خاله،عمه ،دایی،عمو؟!!!

عزیزم طرف(که خودمم باشم)به خودش رحم نمیکنه بعد خیال داره به کادر درمان رحم کنه🤐

ما عید یکی هز فامیل زنگید بیاد عیدی گفتیم کروناس گفت این حرفا چیه ما همه جا رفتیم کلی داد و بیدادم کرد بعد قطع کرد همه جام رفته پشتمون گفته چقدر بی ادبن

ایشون می فرمایند مهمانی کوچک داره !!! حتما توی اون مهمونی فقط پدرومادر هستن نه خاله،عمه ،دایی،عمو؟!! ...

بله😊 پدر و مادر هم فقط بخاطر خداحافظی و بدرقه کردن من وگرنه فقط خودمون دوتا میریم اتلیه💋

شما لابد تو این دو سالی که کرونا بوده مامان و باباتونو ندیدین😂😂😂

نوالا من ب جز مامان بابا بیشتر دوستاو فامیلامم میبینم😂اونم فقط ی شوخی بود وگرنه من خودم از همینام ک اصن رعایت نمیکردم فقط الان یکی دوماهه مجبور ب رعایت شدم واسه خاطر ی موضوعی