2777
2789
عنوان

عروسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 57 پست
اره واسه اینا که شمال میرن  و عروسی میگیرن فقط یه  توهمه

ای بدبخت ماها

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا صبر کن ببینیم این صحرای کربلا تا بعد ماه رمضان تموم میشه ( که البته امکانش کمه) بعدشما به فکر م ...

اي بابا تو دوقش نزن ميگ دعوتي ندارن فقط خودشونو خوانوادشون كه الانم همديگرو ميبينن 

سوالی که برام پیش میاد اینه که تو کرونا چجوری عروسی میگیرین!!!

لطفا زود قضاوت نکنین و فقط به سوالم جواب بدین 😊 من خودم بیشتر از شما نگران سلامتی عزیزامم برا همین عروسی نمیگیریم فقط فرمالیتس☺

نیمچه قناد 👩🏻‍🍳 نو عروسم👸🏻
عزیزم منظورم از عروسی فرمالیته بود . فقط عکس میگیریم تو اتلیه و بعد از ظهرم خونوادگی جشن کوچولو  ...

خب نه گلم چیز دیگه ای نمیخای...مهم جهیزیه و خونته...یه لباس که فرداش بپوشی...دیگه دسته گل و کفش...دو سه تا اهنگ مخصوص رقصیدنتون و اماده کنو تمرین کنید...خانوادگی عکس اتلیه ای بگیرید...

خب همه معتقدن که اگه فقط خانواد های نزدیک دعوت شن هیچ اتفاقی نمیفته و بقط فامیلای دورن که کرونا دارن ...

ما عقدمون محضری بود همه با ماسک و یه متر فاصله سرجمع ۱۰ نفر بودیم تا یماه بعدش من استرس داشتم چیزی نشه

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
اره واسه اینا که شمال میرن  و عروسی میگیرن فقط یه  توهمه

یک سال رعایت نکردم هیچیم نشد یه ماه ب خاطر ی موضوعی کلی ماسکو و الکلو دست بشور دستکش بپوشو...کرونا گرفتم😐دقیقا مشکل کجاس

لطفا زود قضاوت نکنین و فقط به سوالم جواب بدین 😊 من خودم بیشتر از شما نگران سلامتی عزیزامم برا همین ...

قضاوت نکردم سوال کردم

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
اي بابا تو دوقش نزن ميگ دعوتي ندارن فقط خودشونو خوانوادشون كه الانم همديگرو ميبينن 

مسئله اینکه همین مهمانی های کوچک هم خیلی ها رو به باد داده،بهتره سطحی نگرانه به مسایل نگاه نکنیم 

خب همه معتقدن که اگه فقط خانواد های نزدیک دعوت شن هیچ اتفاقی نمیفته و بقط فامیلای دورن که کرونا دارن ...

شما لابد تو این دو سالی که کرونا بوده مامان و باباتونو ندیدین😂😂😂

نیمچه قناد 👩🏻‍🍳 نو عروسم👸🏻
یک سال رعایت نکردم هیچیم نشد یه ماه ب خاطر ی موضوعی کلی ماسکو و الکلو دست بشور دستکش بپوشو...کرونا گ ...

این دیگه شانس تو بوده وگرنه یه دنیا دارن میگن رعایت کنید 

یه عمره رو صورت من خنده قاچاقع
عزیزم منظورم از عروسی فرمالیته بود . فقط عکس میگیریم تو اتلیه و بعد از ظهرم خونوادگی جشن کوچولو  ...

همین خودت ارایشگاه میری خطر داره 

آتلیه و ...

من که از اول کرونا تا حالا آرایشگاه نرفتم و تا یکسال دیگه هم نمیرم