کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻. بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
نمیدونم😕 دکتر برام سونو نوشته میترسم تو این وضع کرونا برم
حتما برو
کرونا که همه جا هست
کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻. بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
وقتی حرفی میزنی وایسا جواب شو بشنو خمینی کشته مرده سیاست نبود باور کن مردم نمی خواستنش راحت سیاست میذاشت کنار اون خودش پاک بود و مردم مدار و خدا پرست خمینی عاشق خون ریزی و قدرت و شهرت نبود من ندیدم اما اینجوری شندیم و دیگران میبینم قائل مقایسه نیستن با هم
سال 1400 سال من است سال 1400 سال من است سال 1400 سال من است 🙅♂️🙅♂️ دوست نی نی سایتی من بگو سال تو هم هست همین الان چشماتو ببند و یه آرزو خوشگل کن و بگو سال توست وقتی چشماتو باز کردی واسه منم دعا کن به آرامش و آسایش برسم 🙏🙏🙏🙏
نی نی یار 5 من از خوبیهای خمینی گفتم چیز دیگه ای نگفتم این خانم مشکل داره به خودش رسیدگی کنید
سال 1400 سال من است سال 1400 سال من است سال 1400 سال من است 🙅♂️🙅♂️ دوست نی نی سایتی من بگو سال تو هم هست همین الان چشماتو ببند و یه آرزو خوشگل کن و بگو سال توست وقتی چشماتو باز کردی واسه منم دعا کن به آرامش و آسایش برسم 🙏🙏🙏🙏