1mehrbanoo مدیر استارتر عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 2722 عنوان ساعت ۱۳/۳۰ 91 بازدید | 13 پست جلسه مهمی در وزارت در پیش هست خیلی در زندگیم مهمه ممنون میشم با دلای پاکتون دعا ( هر طور ک مایلید با صلوات، ایه الکریی و...) بفرمایبد و انرژی مثبت ک ان شاالله حل بشه 1400/01/22 | 12:54 16 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moon___sa عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 9477 سوره شمسو بخون عزیزم واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
1mehrbanoo مدیر استارتر عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 2722 سوره شمسو بخون عزیزم چشم مرسی ک گفتی گلمچند مرتبه؟؟
1mehrbanoo مدیر استارتر عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 2722 سوره شمسو بخون عزیزم ..چشم مرسی ک گفتی گلمچند مرتبه؟؟
moon___sa عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 9477 .. چشم مرسی ک گفتی گلم چند مرتبه؟؟ هرچی دلت خواست اما من شنیدم برای شانس و موقعیت مجربه واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
1mehrbanoo مدیر استارتر عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 2722 هرچی دلت خواست اما من شنیدم برای شانس و موقعیت مجربه عه چ عالی دستت طلا واقعا
moon___sa عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 9477 عه چ عالی دستت طلا واقعا فداتشم انشاءالله همونی بشه که دلت میخواد واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
1mehrbanoo مدیر استارتر عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 2722 فداتشم انشاءالله همونی بشه که دلت میخواد مرررررررسی خواهری جون مهربونم ان شاالله الهی آمین
moon___sa عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 9477 مرررررررسی خواهری جون مهربونم ان شاالله الهی آمین قوربونت 🌺💓 واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
دکترمریم عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 11539 بهداشت کاش ی جلسه هم واسه ازمون ما بدبختا بذارن تاریخشو معلوم کنن😕
1mehrbanoo مدیر استارتر عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 2722 کاش ی جلسه هم واسه ازمون ما بدبختا بذارن تاریخشو معلوم کنن😕 واااای ارره خیلی ضایعس ک همچی ازمونی تاریخش رو هوا باشه