2777
2789

ابعادش 13 در 6 میلی متر هست یعنی چقدر؟

نوشته در خلف ساک حاملگی به نفع هماتوم.... 

به نفع هماتوم یعنی چی؟؟؟؟ 😢😢😢😢😢8 هفته و دو روزم و خونریزی ندارم 

تو رو خدا کمکم کنین باهام حرف بزنین خیلی ترسیدم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

منم داشتم الانم 34 هفته ام

نگران نباش داروهاتو بخور رفع میشه ایشالا

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بیاین خواهشا

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم داشتم الانم 34 هفته ام نگران نباش داروهاتو بخور رفع میشه ایشالا

دارو ندارم اندازه اش بزرگه؟

استراحت و اگه خونریزی داشتی دکتر شیاف پروژسترون میده منم پشت جفتم ی هماتوم بود با شدت خونریزی بالا و ...

ممنون عزیزم آخه یه بچه دو ساله دارم تو شهر غریب تنها با یه شوهر تنبل😐ویارم دارم چه کنم من؟

عزیزم خونریزی پشت جفت رو میگن هماتوم،اندازش کوچیکه خداروشکر اولین کاری که باید بکنی کم کردن فعالیتته،استراحت مطلق باش دراز بکش اکثرا،فقط واسه دستشویی بلندشو،حمام نرو فعلا،غذاهایی مثل سوپ و کیوی زیاد بخور که یبوست باعث نشه زور بزنی،رابطه ممنوعه الان برات،استرس هم نداشته باش،شبی یک عدد شیاف پروژسترون مقعد بزار یک هفته ای اگر رعایت بکنی جذب میشه

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
عزیزم خونریزی پشت جفت رو میگن هماتوم،اندازش کوچیکه خداروشکر اولین کاری که باید بکنی کم کردن فعالیتته ...

ممنون عزیزم خیلی ترسیدم 😢

اصلانترس نگران نباش هیچی نیست...منم داشتم بزرگترازمال شماخودش جذب شد...فقط کارسنگین نکن واستراحت کن. ...

سونو 12 هفته همون آنومالی هست؟

نکنه بچه ام سقط شه😭😭😭😭😭

دارو ندارم اندازه اش بزرگه؟

برو دکتر شیاف میده

اندازه رو نمیدونم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

فقط کار سنگین نکن. نمیخواد الان هی پاشی خونه تمیز کنی و اینا. کارت در حد غذا پختن و رسیدگی به بچه ات باشه

از شوهرتم برای کارها کمک بگیر. بترسونش که کمکت کنه