2777
2789
عنوان

بچہ دوم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 36 پست
خدا برات حفضش کنہ برامنم دعا کن بہ خواستم برسم 

ممنونم انشالا❤

فقط اونجا ک ی کاربر مردو اشتباهی ریپ میزنی میگی آبجیییی بااانووو خواااهر عشقم عزیزم😍 .....                                                قیافه ی تو بعد از فهمیدن 🤢😐قیافه ی عاقاهه😁😑

بیار نگران نباش 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مٹلا اینکہ وقتی مدرسہ میرن با کی ھم صحبت میشن اینکہ وقتی وارد جامعہ میشن چہ دوستایی انتخاب کنن اینکہ ...

بذار من برات توضیح بدم : 

گلم شما یا متد تربیتی از پیش تعیین شده داری یا نداری؟ یعنی چی؟ یعنی اینکه میدونی چه جور شخصیتی رو برای یک خانم یا یک آقا میپسندی و همین فرد تحت چه جور تربیتی بزرگ شده و شما اون متد رو بلدی هستی یا نیستی؟ خب اگر بلدی که هیچی ، دیگه ترس معنی ندارن تحت اون متد بچتو بزرگ میکنی حالا اگر بلد نیستی خب یاد بگیر ، مشورت کن ، بپرس ، مطالعه کن ، نگاااااااااه کن و انجام بده ....

ما پدر و مادر ها تا اونجا وظیفه داریم که یه محیط امن ، شاد با رفاه نسبی برای بچه هامون فراهم کنیم و در حد توان توانایی تشخیص خوب رو از بد به بچه هامون یاد بدیم و از اون به بعدش .....

بچه وارد جامعه میشه اول گروه همسالان ( مهد کودک ، بچه فامیل ، دبستان) و بعد وارد اجتماع بزرگترین میشه (دبیرستان و جامعه شهری ) با همه خوبی ها و‌بدی هاش ....

تو تربیت بچه باید دید بلند مدت داشته باشی یعنی بدونی از همین بچگی چیا رو داری به بچت یاد میدی و چه شخصیتی رو به سهم خودت داری شکل میدی....

اینم بدون همه چیز دست ما نیست بچه ها بسیار تاثیرپذیر هستن از جامعه و از یه جایی به بعد باید رهاش کنی تا تجربه کنه ...

سلامتی پسرام و شوهرم🥂🍷🍷
اگه مشکل مالی نداری بیار منم دخترم ۵ ساله ک بود خیلی بهونه میگرفت میگفت همه خواهربرادر دارن من ندارم ...

عزیزم منم یه دختر پنجساله دارم،میخام اقدام کنم برای دومی میشه بگی چیکار کردی بچت پسر شد؟