2777
2789

اپل ایدی با لپتاپ و آیتونز درست کن

بله با آیفون میشه دانلود کرد برنامه files نصب کن با سافاری دان کن

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخته باید فیل تر ش کن بزنی ادرس فیک بدی که اونم میتوجه میشن و میبندن . بیرون انجام میدن

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
اپل ایدی با لپتاپ و آیتونز درست کن بله با آیفون میشه دانلود کرد برنامه files نصب کن با سافاری دان ک ...

خب از کجا دان کنم الان تو گوشیم اپ استور داره ولی نمیشه چیزی دان کنم

برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘
خب از کجا دان کنم الان تو گوشیم اپ استور داره ولی نمیشه چیزی دان کنم

خب باید اول اپل ایدی بسازی بعد وارد کوشیت کنی

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
تو گوگل سرچ کن  یکم زحمت داره  من چند وقت پیش برا یکی از دوستام درست کردم

چجوری بم بگو مخام وات و تلگرام نصب کنم تو گوشیم چند وقته ب شوهرم میگم برو نمیره نمیذاره منم برم گوشی فروشی

چجوری بم بگو مخام وات و تلگرام نصب کنم تو گوشیم چند وقته ب شوهرم میگم برو نمیره نمیذاره منم برم گوشی ...

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.zoomit.ir/mobile-learning/2258-how-to-create-apple-id/&ved=2ahUKEwj9wuPd0_XvAhXISxUIHTnzDtEQFjAAegQIAxAC&usg=AOvVaw1V_c8n7koIbaARNP7HsbXY

تو گوگل سرچ کن  یکم زحمت داره  من چند وقت پیش برا یکی از دوستام درست کردم

ببین این میاد چکاکنم الان راهنماییم کن چی بنویسم