2821
2789
عنوان

لانه گزینی

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 50 پست
انشاا... خبر بارداریمون به هم میدیم، البته انشاا... هرچی خدا بخواد

گشنت نمیشه؟؟من نمیدونم توهم زدم یا واقعیه 8 صبونه خوردم الان دارم غش میکنم از گشنگی

مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕
اگ از موعد پریودت گذشته بود یا فقط در حد لک بینی بود پریودت باردار بودی ولی اگ مث همیشه است نیستی تو ...

5 روز به موعدم یه لک خونه خیلیییی کوچولو روی لباس زیرم دیدم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

5 روز به موعدم یه لک خونه خیلیییی کوچولو روی لباس زیرم دیدم 

انشاالله ک باشی 

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
وای من گشنمم نباشه دلم میخواد یه چیزی بخورم دائما فکم تکون میخوره 😑😁

من یجوری گشنم میشه انگار ی هفتس هیچی نخوردم .

خداکنه جفتمون باردار باشیم من که خستم از اقدام

من یجوری گشنم میشه انگار ی هفتس هیچی نخوردم . خداکنه جفتمون باردار باشیم من که خستم از اقدام

انشاا...، اصلا این ماه برای من نمیگذره، ماه های پیش مثل این ماه اینقدر هول نبودم

من کلوموفین خوردم ی روز عقب انداختم رانامم بشدت گرفته

فک کنم باردار باشی 

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
انشاا...، اصلا این ماه برای من نمیگذره، ماه های پیش مثل این ماه اینقدر هول نبودم

اتفاقا من از ماهای پیش بیخیالم ی روزم گذشته از موعدم

اتفاقا من از ماهای پیش بیخیالم ی روزم گذشته از موعدم

الهی عزیزم اکثر افراد اینجا میگن ماهی بیخیال بودم باردار شدم، بی بی بزن گلم، خبرش اینجا به من بده منتظر خبر بارداریت هستم عزیزدلم 😍😍😍

الهی عزیزم اکثر افراد اینجا میگن ماهی بیخیال بودم باردار شدم، بی بی بزن گلم، خبرش اینجا به من بده من ...

من حال اینکه از خونه دربیام بیرون ندارم .نمیخوامم به شوهرم بگم بخر بیار اونم امیدوارکنم.تا فردا انشاالله میرم بیرون حتما بهت خبر میدم چی شد