سلام دوستان خیلی ببخشید من یک قطره خون روی لباس زیرم روز 23 پریودم دیدم، امروز هم روز 24 پریودم هست و 4 روز تا موعدم مونده، ترشحاتمم به شدت زیاده که حس میکنم لباس زیرم خیس شد و پریود شدم، بنظرتون میتونه لانه گزینی باشه؟
نمیخوام ناامیدت کنم الکی ایشالا که بارداری ولی من عین شما بودم وبعدش پریود شدم
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
قصد ناامید کردن ندارم ولی امکانش هست اون لک ک دیدی قطره خونه برا تخمک گذاریت بوده باشه بعضیا نزدیک پریودی البته چند قطره خون میاد اگ پریودت مثل همیشه است باردار نیستی عزیز
امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
نمیدونم واقعا گیج و سردرگمم مرسی عزیزم از راهنماییت
اگ از موعد پریودت گذشته بود یا فقط در حد لک بینی بود پریودت باردار بودی ولی اگ مث همیشه است نیستی تو اقدام امکان داره قبل پریود لک ببینی از استرس میشه
امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی