2789
عنوان

قرنطینه ام

113 بازدید | 12 پست

سلام من تست کرونام مثبت شد ولی گفتن ناقل بی علامتم ،هیچ علامتی ندارم ،باید تو اتاقم بمونم ،اگه شما جای من بودین این چند روز چیکار میکردین حوصله تون سر نره؟

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم عین تو ام اما تست ندادم بینم کرونا دارم یا نه فقط بابام تست داده شوهرمم یکم علائم داره من خودمو قرنطینه کردم

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

ای روله بابا منم قرنطینس گلوش کمی درد داشت رفت دکتر خودش هزینه داد که تست بگیرن مثبت در اومد خیلی اذیت شده دردش ب جونم تنها هم هست تو رو خدا ب خودت برس زود خوب بشی 😔

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
چی شد که تست دادی وقتی علایم نداشتی؟؟ کتاب بخون فیلم ببین تا حوصله سر نره

دو شب قبلش با مادربزرگم بودم که فهمیدیم مثبته واسه همین رفتم تست دادم

منم عین تو ام اما تست ندادم بینم کرونا دارم یا نه فقط بابام تست داده شوهرمم یکم علائم داره من خودمو ...

خوب کاری کردین که خودتونو قرنطینه کردین 

ای روله بابا منم قرنطینس گلوش کمی درد داشت رفت دکتر خودش هزینه داد که تست بگیرن مثبت در اومد خیلی اذ ...

ممنونم ،به باباتون زیاد مایعات بدین و دمنوش آویشن و آب سیب و آب هویج. انشاالله بهتر باشن

ممنونم ،به باباتون زیاد مایعات بدین و دمنوش آویشن و آب سیب و آب هویج. انشاالله بهتر باشن

چشم آجی ب امید خدا همه ی مریضا خوب بشن چون واقعا خیلی کم شدن جمعیت ادما

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹