2777
2789

نه ولی خاله ام داره

برای همین ازدواج نمیکنه چون پسرا نمیپسندنش!

شاغل هست خوشگل و خوش هیکلم هست ولی خب پسرا ردش میکنن

دیروز داشتم میخندیدم...دوستم یهو شارژرش رو کرد تو لپم😁.نفهمیدی ینی؟؟؟؟ ای بابااااااا حتما باید مستقیم بگم چال لپ دارم😐😍خب نامردا نمیگین آدم خجالت میکشه~_~😒😅

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوستدارم داشته باشم ولی ندارم

داشته باسی اجازه ازدواج بهت نمیده

ازدواج هم کنی توی رابطه ات با شوهرت تاثیر منفی میزاره

دیروز داشتم میخندیدم...دوستم یهو شارژرش رو کرد تو لپم😁.نفهمیدی ینی؟؟؟؟ ای بابااااااا حتما باید مستقیم بگم چال لپ دارم😐😍خب نامردا نمیگین آدم خجالت میکشه~_~😒😅
نه ولی خاله ام داره برای همین ازدواج نمیکنه چون پسرا نمیپسندنش! شاغل هست خوشگل و خوش هیکلم هست ولی ...

همین مشکلو ما هم داریم 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
نه ولی خاله ام داره برای همین ازدواج نمیکنه چون پسرا نمیپسندنش! شاغل هست خوشگل و خوش هیکلم هست ولی ...

این یه مسئله دو طرفست. وقتی داشته باشی ذهنیتت رو خراب میکنه با هیشکی دووم نمیاری

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت
چرا دوس داری داشته باشی؟ اذیت میشی

دوستدارم هرچی بگم برام مهیا کنه 

خسته هستم از نداری

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
کلی مطلب راجبش خوندم نشونه هاشم هس

عزیزم بهت توصیه میکنم، پیگیرش نشو... نمیدونم، خودم دوس ندارم به این چیزا اعتقادی داشته باشم، ولی یکی از فامیلامون درگیر همچین چیزی شده بود، خیییلی پیگیرش شد، هر روز با من راجع بهش حرف میزد، مریض شد، انقد پیگیرش شد که یه شب دیده بودش، میگفت تو خواب و بیداری دیدمش.

عزیزم بهت توصیه میکنم، پیگیرش نشو... نمیدونم، خودم دوس ندارم به این چیزا اعتقادی داشته باشم، ولی یکی ...

من خسته شدم انقد پشت گوش انداختم میخوام شرش کم شه

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت
دوستدارم هرچی بگم برام مهیا کنه  خسته هستم از نداری

هیچی برات مهیا نمیکنه فقط بدبختت میکنه