2777
2789
عنوان

کانال Tv 24

89 بازدید | 6 پست

بچه ها ما کانال Tv24مون چند روز هست که قطع شده 😭😭میخواستم ببینم شما علتشو اطلاع دارید؟چون ظاهرا برای همه این کانال قطع شده.گفتم شاید فرکانسش عوض شده

الهام هستم بسیااااااار با اراده و پرانرژی اومدم😍😍قد:۱۶۸ وزن فعلی :۷۱، وزن هدف:۵۹ گروه نارنجی  سرگروه عزیزم سمیه جون  

برای منم قطعه به اضافه اون شبکه Iccهم قطعه

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه ما هم قطعه.یعنی اون قطع شد نزدیک 10تا شبکه دیگه هم با هم قطع شدن

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست